E-kirja

Lue tai kuuntele

Veronica Roth - Neljä maksuttomasti

Huippusuosittu Outolintu-trilogia täydentyy Tobiaksen tarinalla

Kaksi vuotta ennen kuin Beatrice Prior teki valintansa, myös Vaatimattomien johtajan 16-vuotias poika päätti aloittaa kaiken alusta. Uskaliaissa hän saa nimen Neljä. Hänen päätöksensä vaikuttavat tuleviin alokkaisiin ja paljastavat salaisuuksia, jotka uhkaavat koko osastojärjestelmää.

Kaksi vuotta myöhemmin Neljä valmistautuu toimintaan. Kun verkkoon tarttuu uusi alokas, hän tuntee löytävänsä suunnan. Trisin avulla on ehkä mahdollista olla jälleen Tobias.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Veronica Roth

Julkaistu

2016-03-16

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

158 sivua

Tietoa kirjasta Neljä

Kuuntele tapahtumarikas fantasia Neljä, minkä mukana vietät suurenmoisia tunteita. Tämän ensiluokkaisen teoksen on raapustanut Veronica Roth. Kyseinen teos on sivumäärältään 158 sivua, eli lukuiloa riittää usemmaksi toviksi. Tottakai ei ole onneksi välttämätöntä rajoittua yksistään luettavaan versioon, lisäksi poimittavana on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Kuunneltava kirja ei hillitse sinua nauttimaan kirjasta yksin siihen aikaan kun kykenet lukemaan, sen sijaan saatat nyt nauttia kirjasta missä mielit vaika autolla ajaessa. Tämän äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Otava 2016-03-16. E- sekä äänikirjat jakavat helpon tilaisuuden iloita jännittävistä kirjoista matkustaessa ja kotona. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat liikkuvat helposti mukana älypuhelimessasi. Tilittämällä sovitun kk-maksun avaat oven kirjojen maailmaan, jossa ei taatusti lopu kirjat sinun elämässäsi. Kun et ole takuuvarma onko tämän lainen sovellus oikea itsellesi, niin voit testata tahtomaasi ohjelmaa veloituksetta 2 viikon ajan.