E-kirja

Lue tai kuuntele

Essi Tammimaa - Noaidin tytär - Tulva maksuttomasti

Palkitun sanataiturin saamelaismytologiaan sukeltava fantasiasarja jatkuu.

Auran suuri rakkaus, rokkitähti Paju, on Euroopan kiertueella Maailman reunalla -bändinsä kanssa. Muistot viime vuoden kauhuista piinaavat Auraa. Soturittarien metsä on mystisesti ummessa. Kaikki on niin kuin ennen, kunnes pahat unet alkavat.

Tulva uhkaa Kellokoskea, eikä Aura saa karistettua karmivaa kuvaa joesta nousevista kuolleista. Samaan aikaan toimittajat kiinnostuvat Auran ja Pajun suhteesta. Eräs toimittaja alkaa vainota Auraa ja vaarantaa lööpeillään tuoreen rakkauden lisäksi soturittarien salaisuuden.

Auran matka Lappiin paljastaa, että Kellokosken tulva on sidoksissa Lapin suuronnettomuuteen, Suvivaaran katastrofiin – ja kaiken sen takana ovat kuolleet soturittaret. Kuolleet nousevat kylmistä vesistä. He haluavat maansa takaisin tuholta ja saasteelta. Ja he odottavat Auralta siihen apua.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Essi Tammimaa

Julkaistu

2016-06-27

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

168 sivua

Tietoa kirjasta Noaidin tytär - Tulva

Kuuntele nyt tapahtumarikas fantasia Noaidin tytär - Tulva, jonka rinnalla saat vertaistaan vailla olevia kokemuksia. Kirjan kirjoittajana on ollut Essi Tammimaa. Kirjasta löytää 168 sivua, joiden rinnalla voit kokea mahtavia lukuhetkiä. Tästä digitaalisesta kirjasta on tehty kanssa kuunneltava versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on kiva konsti kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, autossa tai vaikkapa juoksemassa. Tämän äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2016-06-27 julkaisijan Otava toimesta. E- ja äänikirjat antavat hyvän sauman nautiskella upeista kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat liikkuvat kätevästi mukana kännykässäsi. Kun mielit mennä' kunnolla äänikirjojen pauloihin, sinun aloittaa suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 20€ jolloin sinulla on huikea valikoima erilaisia äänikirjoja. Äänikirjojen yrittäminen on samoin äärimmäisen helppoa, koska pystyt esteettömästi kokeilla palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.