E-kirja

Lue tai kuuntele

Juha-Pekka Koskinen - Omituinen ooppera maksuttomasti

Jonin äiti, suuri oopperatähti Carita Rivero, saapuu Orfeuksen ooppera -seurueen kanssa esiintymään Haavekaupunkiin. Maailmalla mainetta niittänyt kokoonpano on kuitenkin vaikeuksissa, sillä heitä riivaa ilkeämielinen kiusantekijä. Esiintyjät ovat hermoromahduksen partaalla ja tarvitsevat Jonin, Samin ja Liisan apua selvittämään, kuka piinaa heitä ja minkä takia.

Kun Haavekaupungin vanha, salaperäinen oopperatalo herää Orfeuksen ooppera -seurueen myötä eloon, ei jännittäviltä seikkailuilta voi Samin suureksi harmiksi välttyä. Ensi-ilta lähestyy mutta ratkeaako arvoitus ajoissa? Omituinen ooppera on mainio loppuhuipennus Haavekaupunki-sarjaan, jonka osat ovat olleet ehdolla mm. Arvid Lydecken- ja Anni Polva -palkinnoille.

Juha-Pekka Koskinen on hämeenlinnalainen kirjailija, jonka laaja ja monipuolinen tuotanto käsittää aikuisten romaaneja, tietokirjoja, nuortenkirjoja ja kuvakirjoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juha-Pekka Koskinen

Julkaistu

2019-02-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

60 sivua

Tietoa kirjasta Omituinen ooppera

Omituinen ooppera on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Opuksen on kirjoittanut Juha-Pekka Koskinen. Tämä kirja on pituudeltaan 60 sivua, toisin sanoen kirjaa riittää usemmaksi toviksi. Älä missään nimessä takerru ainoastaan e-kirjaan, yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on rentouttava tapa kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet julkisessa ja se tekee myöskin iltalenkistä mielenkiintoisemman. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Otava 2019-02-15. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi täysin tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjojen käyttämiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat valitsemasi kirjasovelluksen. Maksamalla sovitun kuukausimaksun aukaiset oven kirjojen todellisuuteen, missä ei todella lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Monet palveluista tarjoilee myös ilmaisen kokeilujakson, tähän tapaan pystyt kahleettomasti yrittää palvelua ilman euroakaan*.