E-kirja

Lue tai kuuntele

Henrik Fexeus - Ontot maksuttomasti

Ky ja Adam yrittävät ymmärtää, mitä on juuri tapahtunut. Mitä harmaat ovat, mitä ne haluavat. Mitä hirveää Tukholmalle on tapahtumassa - ja miten se on estettävissä.
Varmaa on, että taistelu harmaita vastaan ei ole lähimainkaan ohi.
Kartat johdattavat Kyn ja Adamin kumppaneineen yhä syvemmälle tunneleihin. Siellä he kohtaavat yllättäen ihmisiä, jotka ovat olleet maan alla pitkään. Aivan liian pitkään...

Ontot on toinen osa Viimeinen illuusio -trilogiassa, jossa todellisuus, unet ja alitajunta sekoittuvat häiritsevän kiehtovalla tavalla.

Henrik Fexeus on Ruotsin suosituin mentalisti, tv:stä ja tietokirjoistaan tuttu ilmiömäinen psykologinen manipuloija. Viimeinen illuusio on hänen avauksensa YA-kaunokirjallisuudessa: siinä hän yhdistää mentalistintaitonsa, kirjoittajanlahjansa ja rakkautensa fantasiakirjallisuuteen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Henrik Fexeus

Julkaistu

2019-08-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

195 sivua

Tietoa kirjasta Ontot

Ontot on kiehtova sekä mielenkiintoinen fantasia, joka ei varmasti jätä yhtäkään kylmäksi. Tämän huikean teoksen on laatinut Henrik Fexeus. Teoksen pituus on 195. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä seurassa saat jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin hyödyllinen konsti nauttia kirjaa ollessasi sitten ratikassa, autossa tai vaikka juoksemassa. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Teoksen on julkaissut Jalava 2019-08-01. Ääni – ja e-kirja on mahtava tapa lukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikänään kuljetkaan. Äänikirjat kuten myös e-kirjat tallustavat mukvasti mukana omassa älypuhelimessasi. Kun tahdot mennä' kunnollisesti äänikirjojen todellisuuteen, sinun aloittaa vain maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e ja käytössäsi on valtava valikoima erilaisia e-kirjoja. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän kaltainen palvelu oikea itsellesi, niin voit testata tahtomaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.