E-kirja

Lue tai kuuntele

Terry Pratchett - Paimenen kruunu maksuttomasti

Aikuiseksi kasvanut Tiffany Särkynen, Liitumaan virallinen noita, päätyy vainajan viimeisen tahdon mukaisesti noitien johtajaksi viran entisen haltijan Muori Säävirkun kuoltua. Kunnia on suuri mutta homma rankka. Kaikeksi onneksi Tiffany saa apua Geoffreylta, hyväsukuiselta nuorukaiselta, joka haluaa - ennenkuulumatonta! - miesnoidaksi. Geoffrey ja tämän viisas vuohi ovatkin pätevä pari, ja ainahan Tiffanylla ovat apuna myös ikiuskolliset Vapaat pikkumiehet. Kaikki apu on tarpeen, sillä sarjan aiemmissa osissa Kiekkomaasta karkotetut psykopaattiset haltiat hautovat kostoa ja tajuavat Muori Säävirkun kuolemasta kuultuaan, että nyt hetki on koittanut…

Rakastetun brittiläisen fantasiakirjailijan viimeinen teos käsittelee vallan ja vastuun teemoja, maailman muuttumista, mies- ja naisenergiaa, yhteisvoimaa ja rakkautta maahan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Terry Pratchett

Julkaistu

2018-05-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

226 sivua

Tietoa kirjasta Paimenen kruunu

Paimenen kruunu on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän huikean teoksen on laatinut Terry Pratchett. Kyseinen fantasia pitää sisällään 226 sivua, minkä parissa iloita vaikka moni hetki. Älä missään nimessä jää yksin digitaaliseen kirjaan, kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on loistava konsti kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet liikkumassa ja luo myöskin lenkistä ainutlaatuisemman. Tämän kirjan lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2018-05-15 julkaisijan Otava toimesta. E- ja äänikirjat tarjoilevat mahtavan tavan iloita jännittävistä kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Äänikirjojen kuunteluun sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin lataat valitsemasi ohjelman. Tilittämällä sovitun kuukausihinnan vapautat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei toden totta lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Mikäli edelleen epäröit käyttäisitkö ohjelmaa, niin yritä sitä välittömästä 2 viikon ajan.