E-kirja

Lue tai kuuntele

Rick Riordan - Palava labyrintti maksuttomasti

Miltä tuntuu olla jumala tavallisen teinipojan ruumiissa? Taattua seikkailua Percy Jackson -faneille!

Tultuaan syöstyksi maahan teinipoika Lesterinä Apollon-jumala on joutunut toinen toistaan vaarallisempiin koettelemuksiin.

Nyt synkkä ennustus vie Apollonin ajan ja paikan lakeja uhmaavaan labyrinttiin etsimään kolmatta oraakkelia. Paha vain, että samassa labyrintissä majailee voimiaan vuosisatoja kasvattanut vihollinen ja sanoinkuvaamattomia hirviöitä. Ja Lesterin on selvittävä tehtävästä ilman jumalallisia voimiaan, seuranaan oikukas 12-vuotias puolijumala ja oppaanaan eksyilevä satyyri...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Rick Riordan

Julkaistu

2019-09-02

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

257 sivua

Tietoa kirjasta Palava labyrintti

Palava labyrintti on sykähdyttävä ja viihdyttävä fantasia, joka ei todella jätä ketään vaisuksi. Rick Riordan toimii kirjan kirjoittajana. Tämä kirja on sivumäärältään 257 sivua, näin ollen iloa riittää lukuisaksi ajanjaksoksi. Ethän missään nimessä jää ainoastaan digitaaliseen kirjaan, kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa kykenee kuunnella juuri siellä jossa liikut joten se tekee matkasta kiinnostavamman. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Teos on julkaistu 2019-09-02 ja teoksen julkaisijana on Otava. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat kokonaan uudenaikaisen konstin nauttia kirjoista. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat tallustavat kätevästi mukana puhelimessasi. Suorittamalla sovitun kk-maksun korkkaat siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei takuuvarmasti lopu kirjat sinun elämässäsi. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen palvelu käypä itsellesi, niin onnistut yrittää tahtomaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.