Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Erin Hunter - Pimennys maksuttomasti

Närhitassu on viimein paljastanut sisaruksilleen ennustuksen heitä odottavasta suuresta mahdista, ja oppilaat tietävät, että klaanien tulevaisuus on heidän käpälissään. Salaa mielessään he kaikki kuitenkin himoitsevat valtaa: Leijonatassu haluaisi olla taisteluissa voittamaton, Paatsamatassu haaveilee päällikkyydestä ja Närhitassu tietää, että hän yksin näkee menneisyyteen ja tulevaisuuteen

Eräänä päivänä metsään ilmestyy muukalainen, joka varoittaa klaanikissoja auringon pimenemisestä. Ensi kertaa näyttää siltä, että Tähtiklaanilla ei ole antaa vastauksia. Kissojen usko alkaa horjua ja heidän voimansa joutuvat koetukselle, kun Myrskyklaaniin hyökätään yllättäen ja kaikki klaanit ajautuvat ennennäkemättömään taisteluun.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Erin Hunter

Julkaistu

2020-04-07

Lukija

Usva Kärnä

Äänikirjan pituus

538 min

E-kirjan pituus

186 sivua

Tietoa kirjasta Pimennys

Kuuntele nyt vauhdikas fantasia Pimennys, jonka kanssa elät verrattomia kokemuksia. Kirjan loi Erin Hunter. Kirjan pituus on 186. Ethän tyydy vaan digitaaliseen kirjaan, vaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 8:58:36 tunnissa. Äänikirjaa pystyy kuunnella juuri siellä jossa kuljetkaan ja se luo matkastasi kiintoisamman. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on Usva Kärnä. Kyseisen kirjan julkaisi Art House 2020-04-07. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat kokonaan uuden keinon nautiskella kirjoista. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat liikkuvat mukvasti mukanasi älypuhelimessasi. Se kaikki onnistuu tilittämäll 10 - 20euron kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä milloinkaan liikutkaan. Kirjojen koettaminen on myös vilpittömän mutkatonta, koska kykenet sitoutumatta testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.