Äänikirja

Lue tai kuuntele

Raymond E. Feist - Pirstoutunut kruunu maksuttomasti

Smaragdikuningattaren armeija on lyöty - mutta sota ei ole ohi.

Eräs palvelija on julistautunut voitettujen valtiaaksi ja kokoaa armottomien joukkojen rippeitä. Epätoivosta, ahneudesta ja kostonhimosta syntyvä kauhistuttava raivo ajaa heitä lopulliseen hyökkäykseen. Kauppias Ruu Avery ja sotaherra Erik von Darkmoor valmistautuvat viimeiseen koitokseen.

Väsymättömästi taistelleet sotilaat, voimiaan säästelemättä käyttäneet velhot ja kotiseutuaan urheasti puolustanut kansa joutuvat kokoamaan voimansa vielä kerran. Jos kamppailu hävitään, riemuvoitto muuttuu katastrofiksi...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Raymond E. Feist

Julkaistu

2017-03-26

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

1229 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Pirstoutunut kruunu

Pirstoutunut kruunu on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kirjoittanut Raymond E. Feist. Tämä fantasia pitää sisällään 0 sivua, joiden mukana nautiskella moni hetkinen. Tottakai ei ole kuitenkaan välttämätöntä rajoittua ainoastaan luettavaan versioon, vaan saatavissa on kanssa 20:29:35 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin mukava käytäntö kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet liikkumassa ja tekee lisäksi kävelystä ainutlaatuisemman. Kirjan lumoavana kertojana toimii Toni Kamula. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2017-03-26 julkasijan StorySide FI toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät aivan modernin tavan iloita kirjoista. Tämä koko homma toimii helposti, mikäli omistat puhelimen. Silloin kun haluat mennä' kunnollisesti äänikirjojen maailmaan, niin sinun aloittaa maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20e ja käytössäsi on valtava yhditelmä äänikirjoja. Jos et ole varma onko tämän mukainen sovellus käypä sinulle, niin voit yrittää valitsemaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.