E-kirja

Lue tai kuuntele

Mervi Heikkilä - Revonpuro maksuttomasti

Tunnetun maailman laidalla, Aijalin saarella elää yhä metsänhaltioita, jääriä, noitia ja puolieläviä riivoja. Saaren metsien uumenissa, Revonpuron varrella, asuu myös villi tyttö, jota kutsutaan Pöllöksi, sekä hänen sokea äitinsä Siina ja korppinsa Närhäkkä. Rauhaisa elo metsässä katkeaa, kun Pöllö saa tietää, että kartanonherra Varjoton rakentaa kultamyllyä. Mylly uhkaa tuhota koko kotimetsän. Pöllön on pakko tehdä jotain! Onneksi hän saa avukseen pojat Hiiskun ja Matruksen, sillä kultamyllyä suojelee voittamaton peto julmine isäntineen.

Revonpuro on vauhdikas ja jännittävä fantasiaseikkailu, joka sijoittuu keskiaikaistyyppiseen maailmaan. Päähenkilö Pöllö elää lapsuuden ja nuoruuden välistä ihanaa ja hämmentävääkin aikaa. Pojat ovat ärsyttäviä, mutta myös kummallisen kiehtovia. Äidin neuvot eivät enää kelpaa, mutta mitä tilalle? Kirjassa tuoksuu villi metsä ja nuotiotulien savu. Tuuli kantaa mukanaan outojen olioiden ääniä ja seikkailijan on parasta olla astumatta riivojen luoliin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mervi Heikkilä

Julkaistu

2018-03-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

92 sivua

Tietoa kirjasta Revonpuro

Revonpuro on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoittajana on ollut Mervi Heikkilä. Kyseisestä kirjasta löytää 92 sivua, joiden seassa pystyt viettää unohtumattomia elämyksiä. Tämän lisäksi teoksesta on tehty niin ikään kuunneltava versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin helppo konsti kuunnella kirjaa myös kun olet autossa ja se luo myös lenkistä mielenkiintoisemman. NAME äänikirjan kertoja on tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Otava 2018-03-15. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle tykkänään tuoreen oven kirjojen maailmaan. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat kulkevat mukavasti mukanasi kännykässäsi. Äänikirjasovellukset pyörivät normaalisti 10-20e maksulla, millä kykenet kuuntelemaan määrättömästi useita eri äänikirjoja tai lukemaan jännittäviä e-kirjoja. Kun vieläkin epäröit käyttäisitkö sinä palvelua, niin yritä sitä 2 viikon ajan.