Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jesper Nicolaj Christiansen - Ronin 3 - Keihäs maksuttomasti

Ronin ja Azami ovat lähteneet yhdessä etsimään mystistä kadonnutta samuraita, Yeoa. Eräässä pienessä kylässä heille kerrotaan läheisessä luolassa asuvasta erikoisesta miehestä. Ronin ja Azami eivät kuitenkaan osaa odottaa, mitä heillä on vastassa...

Onko luolan mies Yeo? Selviääkö Roninille vieläkään, kuka hän itse on ja mistä mystinen taikamiekka Gôsuto Mêkâ on peräisin?

"Ronin – Keihäs" on Samuraiden Japaniin sijoittuvan huiman seikkailusarjan kolmas osa.
Jesper Nicolaj Christiansen (s. 1972) on tanskalainen kirjailija. Hän on valmistunut Forfatterskolen for Børnelitteratur -koulusta ja kirjoittaa seikkailu- ja fantasiakirjoja kaikenikäisille lapsille. Hän asuu Kööpenhaminassa ja hänellä on kolme lasta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jesper Nicolaj Christiansen

Julkaistu

2020-07-15

Lukija

Sampo Kerola

Äänikirjan pituus

25 min

E-kirjan pituus

15 sivua

Tietoa kirjasta Ronin 3 - Keihäs

Vauhdikas Ronin 3 - Keihäs on fantasinen fantasia, mitä kuunneltaessa aika karkkoaa tyystin. Teoksen kirjoittajana on ollut Jesper Nicolaj Christiansen. Teoksen pituus on 15. E-kirjan kera käsillä on myös loistava äänikirja, jonka avulla vietät 0:25:07 tuntia. Äänikirja on erinoimainen konsti nauttia kirjaa olitpa sitten metrossa, bussissa tai esimerkiksi lenkillä. Äänikirjan lumoavana kertojana toimii Sampo Kerola. Kirja on alunperin julkaistu 2020-07-15 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Aloita hetimiten äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin totutteleminen niin pääset nautiskelemaan kirjoista aintlaatuisella tavalla. Äänikirjat sekä e-kirjat siirtyvät näppärästi mukanasi kännykässäsi. Se kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman määrän kirjoja missä milloinkaan liikutkaan. Parasta asiakkaalle on että, melkein kaikki sovellukset tarjoilevat vapaata kokeilujaksoa joten saat vapaasti kuunnella kahden viikon ajan kirjoja ja selvittää onko sovellus sinulle otollinen.