Lue tai kuuntele

Philip Pullman - Ruusunmetsästäjät maksuttomasti

Outo tapahtumaketju tempaa Lyran Oxfordista maailmalle. Mestarikertoja jatkaa HBO:n sarjasta tuttua tarinaa.

Lyran daimoni Pantalaimon näkee hirveän henkirikoksen. Pantalaimon vie tuntemattoman vainajan vähäiset henkilökohtaiset tavarat Lyralle. Mutta joku havittelee kuolleen miehen omaisuutta, sillä Lyran oxfordilaiseen opiskelija-asuntoon murtaudutaan. Lyra olisi pahassa pulassa, ellei saisi apua ystävältään Malcolmilta, josta on tullut yliopiston opettaja.
Ilmenee, että kuollut mies on palannut Aasiasta tutkimusasemalta, johon liittyy jotain vaarallista. Miten tapahtumiin kytkeytyy salaperäinen, himoittu ruusulajike?
Kun Pantalaimon häipyy omille teilleen, Lyran on lähdettävä perään.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Philip Pullman

Julkaistu

2020-10-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Ruusunmetsästäjät

Lumoava Ruusunmetsästäjät on fantasinen fantasia, mitä kuunnellessa aika häviää aivan. Teoksen kirjoittajana on ollut Philip Pullman. Tämä kirja on sivumäärältään 0 sivua, siis kirjaa riittää lukuisaksi hetkeksi. Tämän lisäksi digitaalisesta kirjasta on tehty myös kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa onnistuu kuunnella juuri siellä missä liikut ja se saa matkastasi mielenkiintoisemman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-10-19 julkasijan tuntematon toimesta. E- ja äänikirjat esittävät miellyttävän keinon nautiskella upeista kirjoista matkalla tai kotona. Silloin kun sinulla on oma kännykkäsi taskussa, niin sinulla on myös taskussasi lukemattomia eri kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on kivutonta sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Jos et ole vakuuttunut onko tämän vertainen sovellus soveluas itsellesi, niin voit kokeilla tahtomaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.