E-kirja

Lue tai kuuntele

Mia Vänskä - Saattaja maksuttomasti

Hyytävätunnelmainen kauhuesikoinen Stephen Kingin hengessä

Kaikki alkaa, kun Lilja muuttaa entiseen kotitaloonsa. Kellarin valot räpsyvät ja keskelle lattiaa ilmestyy tyhjästä lätäkkö. Talon edelliset asukkaat ovat lähteneet nopeasti, kuin pakoon. Kun naapurin vanha nainen puukotetaan raa'asti ja Liljan äiti löytyy kotitalon kellarista koomaan vajonneena, Liljan lapsuusmuistot ja painajaiset alkavat loksahdella yhteen: Liljalla on erityislaatuinen kyky, jota hänen odotetaan käyttävän.

Saattaja on vahva kertomus kohtalon väistämättömyydestä ja vastuuseen kasvamisesta, se raottaa myös verhoa muinaisten myyttien todellisuuteen. Teoksen piinaavuus syntyy nimettömästä uhkasta, jonka kylmän hengityksen tuntee koko ajan niskassaan.

"Retki tuonpuoleiseen on elokuvamaisen tehokas, kammottava ja yllättävä." Me Naiset

"- - psykologinen jännitys kasvaa sivu sivulta kohtaus kohtaukselta käsinkosketeltavan karmivaksi. Ote säilyy viimeiseen pisteeseen asti." Kaleva

Mia Vänskä (s. 1972) on espoolainen tekninen kirjoittaja, joka on lukenut Kinginsä ja mainitsee yliluonnolliset kertomukset innoittajikseen. Saattaja on hänen esikoisromaaninsa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mia Vänskä

Julkaistu

2011-10-20

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

181 sivua

Tietoa kirjasta Saattaja

Saattaja on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän loistavan teoksen on raapustanut Mia Vänskä. Kyseinen kirja on pituudeltaan 181 sivua, näin ollen lukemista piisaa lukuisaksi myöhäisillaksi. Ethän missään nimessä tyydy vain digitaaliseen kirjaan, vaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja ei rajoita lukijaansa iloitsemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun saatat lukemaan, päinvastoin onnistut nyt nautiskella kirjasta missä ja milloin mielit kuten autolla ajaessa. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teoksen on julkaissut Atena 2011-10-20. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on miellyttävä konstilukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä missään tapauksessa menetkään. Tarvitset puhelimen niin mukanasi on mittaamattomasti kirjoja. Se onnistuu tilittämällä 10 - 20e kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan rajattoman määrän kirjoja missä kuunaan kuljet. Kirjojen testaaminen on lisäksi suunnattoman vaivatonta, sillä voit sitoutumatta testata ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.