E-kirja

Lue tai kuuntele

Katja Krekelä - Säihky maksuttomasti

Hurjalinnan Venkura päättää ottaa taikansa haltuun, keinolla millä hyvänsä!

Neiti Laviini, suuri taiantekijä, jätti aikoinaan Kumaralle perinnöksi kallisarvoisen muistikirjansa, Säihkyn. Ja sen kirjan Venkura haluaa saada käsiinsä.

Varoitukset kaikuvat kuuroille korville, kun Venkura näkee tilaisuutensa oppia taiantekijäksi itsekin. Samaan aikaan kaupunkiin saapuu salaperäinen Akapus Nahka. Mutta miksi kummassa hienostunut herrasmies asettuu asumaan Turmeluksenaukion kurjimpaan talonrähjään? Arvoitus johdattaa Venkuran, Herkon ja Mekrin kaupungin synkimpiin syövereihin. Siellä selviää myös, kenen taika on tiukan paikan tullen voimakkain..."Sikri Laviini oli sitä mieltä, että taikaa tulee käyttää hyvään. Mutta on sitä käytetty pahaankin. Opettaja voi opettaa, mutta lopulta jokainen tekee valintansa itse."Säihky on jatkoa Katja Krekelän kirjoittamalle ja Riikka Jäntin kuvittamalle jännittävälle Hurjalinnalle. Teos palkittiin Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinnolla 2015 ja se oli myös LukuVarkaus-palkintoehdokkaana.

Katja Krekelä on tamperelainen kirjailija, joka loihtii eteemme uusia, omaperäisiä maailmoja ja kiinnostavia, persoonallisia henkilöitä.

Riikka Jäntin tunnelmalliset kuvitukset saattelevat suoraan sadun lumottuun maailmaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katja Krekelä

Julkaistu

2017-07-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

55 sivua

Tietoa kirjasta Säihky

Säihky on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Katja Krekelä toimii kirjan kirjoittajana. Lukemista löytyy 55 sivua, niiden avulla on mahdollista saada mielenkiintoisa hetkiä. Nykypäivänä ei ole siitä huolimatta tarve taipua vain luettavaan versioon, tarjolla on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja on ainutlaatuinen tapa nauttia kirjaa olitpa ratikassa, taksissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Kyseisen äänikirjan kertoja on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2017-07-01 julkasijan Kustannusosakeyhtiö Tammi toimesta. E- ja äänikirjat lisäävät nautittavan mahdollisuuden nauttia upeista kirjoista matkalla tai kotona. Tarviit vain älypuhelimen jolloin messissä on lukemattomia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on kivutonta äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kk-maksulla. Parasta asiakkaalle on että, lähes tulkoon kaikki palvelut tarjoilevat vapaata kokeilua joten kykenet vapaasti kokeilla parin viikon ajan äänikirjoja sekä valita onko ohjelma sinulle otollinen.