Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Frances Hodgson Burnett - Salainen puutarha maksuttomasti

Mary Lennox on 10-vuotias englantilaistyttö, joka on kasvanut Intiassa. Kun Maryn vanhemmat kuolevat koleraan, hänet lähetetään Englantiin Yorkshireen setänsä Archibaldiin luokse.

Setä asuu pelottavassa, satoja vuosia vanhassa talossa. Talon pihalla on kuitenkin puutarha, joka on ollut lukittuna Archibaldin vaimon kuolemasta lähtien.

Eräänä päivänä Mary löytää avaimen puutarhaan – ja samalla hänelle aukeaa uusi, ihmeellinen maailma.

"Salainen puutarha" on Frances Hodgson Burnettin taianomainen ja symbolistinen lastenromaani vuodelta 1911. Romaanista on tehty myös palkintoja kahminut elokuva vuonna vuonna 1993.
Frances Hodgson Burnett (1849–1924) oli englantilaissyntyinen kirjailija, joka eli suurimman osan elämästään Yhdysvalloissa. Burnett alkoi kirjoittaa työkseen jo 19-vuotiaana, jolloin hänen tarinoitaan julkaistiin eri lehdissä. Hän kirjoitti elämänsä aikana kymmenittäin kirjoja lapsille ja nuorille. "Salainen puutarha" on hänen tunnetuin teoksensa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Frances Hodgson Burnett

Julkaistu

2020-07-16

Lukija

Elina Saarela

Äänikirjan pituus

627 min

E-kirjan pituus

194 sivua

Tietoa kirjasta Salainen puutarha

Salainen puutarha on häkellyttävä ja kiintoisa fantasia, mikä ei takuulla jätä varmasti väsyneeksi. Tämän on kirjoittanut Frances Hodgson Burnett. Kyseinen teos on pituudeltaan 194 sivua, toisin sanoen lukemista piisaa useaksi myöhäisillaksi. Älä missään nimessä tyydy vain e-kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 10:27:50 tunnissa. Äänikirja on loistava konsti kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet bussissa ja se tekee myös kävelystä jännittävämmän. Kyseisen äänikirjan äänenä on Elina Saarela. Teos on julkaistu 2020-07-16 ja kirjan julkaisijana on Saga Egmont. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat tyystin modernin konstin nauttia kirjoista. Äänikirjat ja e-kirjat kulkevat sopivasti mukanasi kännykässäsi. Tilittämällä noin 15€ kuukausihinnan avaat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei todella lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Paras käyttäjälle on että, lähes kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat vapaata ilmaisjaksoa joten kykenet rajoituksetta kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja sekä testata onko ohjelma juuri sinulle otollinen.