E-kirja

Lue tai kuuntele

Erika Vik - Seleesian näkijä maksuttomasti

Corildon ja Aleia ovat saapuneet Seleesiaan selvittääkseen, kuinka Aleiassa olevan lumouksen saisi purettua. Corildonin menneisyys ei jätä miestä rauhaan. Tapahtumia varjostaa Seleesian sisäpoliittinen kuohunta, sillä villit huhut kuiskivat tulilinnuista, jotka karkotettiin puoli vuosisataa sitten.
Toisaalla Esme koettaa suojella elämänsä suurinta rakkautta ja pitää Mateon hengissä. Ihmisten maailmassa valmistellaan suunnitelmia, jotka asettavat koko Seleesian tulevaisuuden vaakalaudalle. Kaiken tämän keskellä on Aleia, joka pystyy samaan kuin huonot tuulet. Ihminen, joka vaistoaa seleesien toisen pulssin. Mitä tapahtuu, jos lumouksen saakin purettua? Voiko hän olla uhka seleeseille?

Seleesian näkijä on mukaansatempaava fantasiaromaani totuuden etsimisestä, viholliskuvien murtamisesta, vaikutusvaltaisten vastuusta sekä anteeksiannosta. Kiitetyn Kaksosauringot-trilogian toinen osa tarjoaa jälleen seikkailua ja ruudinsavua sekä tappavaa tulta ja syvältä kumpuavaa taikuutta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Erika Vik

Julkaistu

2017-08-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

392 sivua

Tietoa kirjasta Seleesian näkijä

Kiintoisa Seleesian näkijä on jännä fantasia, jota kuunneltaessa ajankulu häviää tyystin. Erika Vik on teoksen kirjoittajana. Seleesian näkijä on pituudeltaan 392 sivua, eli vallan kelvollinen pituus läpi käytäväksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka innoittamana vastaanotat lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella justiinsa siellä missä milloinkin liikutkaan eli se tekee matkasta kuin matkasta mielenkiintoisemman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teos on julkaistu 2017-08-01 ja teoksen julkaisijana on Gummerus. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle tykkänään uuden oven kirjojen luokse. Äänikirjat sekä digitaaliset kirjat reissaavat kätevästi mukana omassa puhelimessasi. Kun tahdot mennä' kunnollisesti kirjojen pauloihin, sinun pitää maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20euroa jolloin sinulla on huikea yhditelmä äänikirjoja. Äänikirjojen yrittäminen on samoin äärimmäisen helppoa, sillä kykenet esteettömästi yrittää ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.