E-kirja

Lue tai kuuntele

Victoria Aveyard - Sodan myrskyt maksuttomasti

HUIKEAN FANTASIASARJAN PÄÄTÖSOSA

Victoria Aveyardin mykistävän hienon fantasiasarjan päätösosassa Maren on hyväksyttävä kohtalonsa ja otettava kaikki irti voimistaan, sillä kaikkia koetellaan, mutta kaikki eivät selviä hengissä.

Mare murtui, kun Cal petti hänen luottamuksensa. Nyt hän on päättänyt suojella itseään ja kaltaisiaan uusverisiä tuhoamalla lopullisesti Nortan hopeisen kuningaskunnan. Ja aivan ensimmäiseksi hän on päättänyt tuhota Nortan ja hopeisten julman kuninkaan, Mavenin.

Sodassa liittolaiset ovat välttämättömiä, ja ennen kuin punaisten kapinalla voi olla menestymisen mahdollisuuksia Maren on liittouduttava sen veljen kanssa, joka mursi hänen sydämensä voidakseen tuhota veljen, joka melkein tappoi hänet.

Calin hopeiset liittolaiset ja Maren purppurakaarti ovat vaikuttava sotajoukko. Mavenin pakkomielle saada Mare taas omakseen on kuitenkin niin voimakas, että hän on valmis tuhoamaan kaiken saadakseen tahtonsa läpi. Sodan sarastaessa kaikki se, mitä Mare on ystävineen puolustanut on vaarassa. Riittääkö voitto kaatamaan hopeisten kuningaskunnat vai vaikeneeko salamatyttö lopullisesti?

Victoria Aveyard alkoi kirjoittaa nuorten fantasiasarjaa valmistuttuaan elokuvakäsikirjoittajaksi. Punaisesta kuningattaresta tuli välittömästi suurmenestys Yhdysvalloissa. Sodan myrskyt on sarjan neljäs ja viimeinen osa. Toimintaa ja pippurisia naissankareita arvostava Aveyard on luvannut aina tehdä parhaansa, ettei lukijalla koskaan olisi tylsää hänen kirjojensa parissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Victoria Aveyard

Julkaistu

2018-10-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

482 sivua

Tietoa kirjasta Sodan myrskyt

Lue nyt touhukas fantasia Sodan myrskyt, jonka avulla saat vertaistaan vailla olevia tunteita. Victoria Aveyard toimii teoksen kirjoittajana. Kyseinen fantasia pitää sisällään 482 sivua, joiden rinnalla nautiskella useampi hetkinen. Sinun ei ole onneksi tarve tyytyä vain luettavaan versioon, lisänä saatavissa on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin mahtava käytäntö kuunnella kirjaa myöskin kun olet liikkeellä ja saa lisäksi iltalenkistä mielenkiintoisemman. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2018-10-04 julkaisijan Aula & Co toimesta. Aloita heti äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin kykenet iloitsemaan kirjoista hyvin uudella keinolla. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit mielimäsi ohjelman. Tilittämällä noin 15€ kuukausihinnan avaat siis oven kirjojen maailmaan, missä ei lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Parasta vierailijalle on että, miltei kaikki sovellukset tarjoavat maksutonta ilmaisjaksoa ja tällä tavalla voit rajoituksetta kuunnella kahden viikon ajan kirjoja sekä päättää onko palvelu juuri sinulle oikea.