E-kirja

Lue tai kuuntele

Iida Sammalisto - Tähtimosaiikki maksuttomasti

Tyttö, kettu ja tähtien poika. Nuoren kertoja­lahjakkuuden taidokas fantasia lumoaa ensiriveiltä, ja viiltää syvältä.

Poika kertoi Sunalle taivaasta ja sitä asuttavista tähdistä. Tähdistä, jotka olivat eläviä. Maailmasta, jossa tämä poika, Lupus, oli varttunut, josta hänet oli pudotettu ihmisten maailmaan, Sunan luokse.

Suna on vaeltaja, viulunsoittaja. Tyttö kulkee vapaana kettunsa kanssa, kun kintereille tupsahtaa tähtien poika. Lupus on tullut kertomaan, että Suna on valittu, hänen tehtävänään on nousta vastustamaan pahaa.

Suna kieltäytyy, mutta Lupus ei jätä tyttöä rauhaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Iida Sammalisto

Julkaistu

2015-03-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

193 sivua

Tietoa kirjasta Tähtimosaiikki

Tähtimosaiikki on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan on kirjoittanut Iida Sammalisto. Kyseinen fantasia pitää sisällään 193 sivua, joiden rinnalla olla vaikka moni hetki. Älä missään nimessä takerru pelkästään e-kirjaan, sen sijaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin helppo konsti kuunnella kirjaa hetkinä kun olet liikkeellä ja luo myöskin kävelystä kivemman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Otava 2015-03-31. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle tykkänään tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjojen kuunteluun ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat sopivan äänikirjasovelluksen. Silloin kun vaadit mennä oikeasti e-kirjojen todellisuuteen, sinun pitää ainoastaan tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 15euroa niin sinulla on valtava yhditelmä kirjoja. Usea ohjelmista tarjoilee lisäksi veloituksettoman kokeilun, tällä tavalla voit vapaasti kokeilla palvelua ilman maksuja*.