Lue tai kuuntele

Jennifer McMahon - Talven lapset maksuttomasti

Surun ja rakkauden sävyttämä kummitustarina

Jennifer McMahonin Talven lapset on hitaasti kytevä ja arvoituksellinen tarina aavemaisista salaisuuksista, kohtalokkaista valinnoista ja siteistä, jotka ovat liian vahvoja katkaistaviksi.

Vermontissa sijaitseva West Hallin kylä tunnetaan arvoituksellisista katoamistapauksista ja vanhoista legendoista. Mysteereistä suurin on Sara Harrison Shean tapaus vuodelta 1908, jolloin hänet löydettiin kuolleena keskeltä lumen peittämää peltoa vain kuukausi hänen pienen tyttärensä traagisen kuoleman jälkeen.

Shean entisellä maatilalla asuu 19-vuotias Ruthie äitinsä Alicen ja pikkusiskonsa kanssa. Eräänä aamuna Ruthie huomaa Alicen kadonneen. Etsiessään vihjeitä äitinsä makuuhuoneesta Ruthie löytää Sara Harrison Shean salaisen päiväkirjan lattialankkujen alta. Uppoutuessaan vuosisadan takaiseen mysteeriin Ruthie huomaa, ettei ole ainut, joka etsii jotakin kadotettua. Mutta kovinkaan routa ei voi peittää kaikkia salaisuuksia ikuisesti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jennifer McMahon

Julkaistu

2020-11-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Talven lapset

Lue heti vaiheakas fantasia Talven lapset, jonka avulla koet verrattomia elämyksiä. Jennifer McMahon toimii kirjan kirjoittajana. Tämä fantasia pitää sisällään 0 sivua, joiden avulla iloita jopa useampi hetkinen. Luettavan kirjan kanssa saatavilla on myös hyödyllinen äänikirja, minkä mukana vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei estä kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun kykenet lukemaan, päinvastoin kykenet nyt nauttia kirjasta milloin haluat vaika bussissa. Kirjan on lukenut tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-11-03 julkasijan tuntematon toimesta. Pane alulle välittömästi äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin tutustuminen ja pystyt iloitsemaan kirjoista täysin uudella tavalla. Tämä toimii mutkattomasti, mikäli vain omistat kännykän. Kun vaadit mennä kunnolla e-kirjojen maailmaan, sinun pitää pelkästään tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 15e jolloin hyödynnettävänäsi on valtava kokoelma e-kirjoja. Äänikirjojen kokeileminen on myös suunnattoman mutkatonta, sillä pystyt sitoutumatta yrittää palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.