E-kirja

Lue tai kuuntele

Sarah J. Maas - Throne of Glass - Keskiyön kruunu maksuttomasti

Lasipalatsin valtaistuimella istuu mustasieluinen kuningas, joka hallitsee alamaisiaan rautaisella otteella. Celaena Sardothien voitti raa’an kamppailun, ja hänet valittiin kuninkaan henkilökohtaiseksi salamurhaajaksi, Kuninkaan Miekaksi. Celaena ei kuitenkaan kumarra kruunua: salassa hän auttaa kuninkaan vihollisia pakenemaan, sillä hän tietää, että hänen palvelemansa mies on paha. Jokainen kuolema, jonka Celaena lavastaa, ja jokainen valhe, jonka hän kertoo, on uhka hänen rakkailleen ja hänelle itselleen.

Julkisivun ylläpitäminen käy entistäkin vaikeammaksi, kun Celaena tajuaa, ettei ole ainoa, joka hakee oikeutta. Juonittelu ja salailu mutkistavat hänen välejään kruununprinssi Dorianiin, kuninkaallisen vartioston kapteeni Chaoliin sekä kapinalliseen prinsessa Nehemiaan. Kohdatessaan vielä kuningastakin pahemman voiman Celaenan on päätettävä, millä puolella hän on ja minkä puolesta hän taistelee: vapautensa, sydämensä vai kuningaskunnan kohtalon...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sarah J. Maas

Julkaistu

2018-02-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

311 sivua

Tietoa kirjasta Throne of Glass - Keskiyön kruunu

Throne of Glass - Keskiyön kruunu on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän upean teoksen on kirjoittanut Sarah J. Maas. Tämä fantasia pitää sisällään 311 sivua, minkä avulla iloita jopa moni hetkinen. Tässä tapauksessa ei ole onneksi pakollista tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, vaan poimittavana on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin mukava keino kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet autossa ja se luo myös lenkistä kivemman. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Gummerus 2018-02-12. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat kokonaan uudenaikaisen keinon nautiskella kirjoista. Tarvitset vaan älypuhelimen niin mukanasi on tuhansia kirjoja. Sovellukset toimivat yleensä kiinteällä maksulla, millä kykenee kuuntelemaan äärettömästi lukuisia äänikirjoja tai lukemaan kiehtovia elektronisia kirjoja. Jos et ole varma onko tämän vertainen sovellus hyvä sinulle, niin onnistut yrittää valitsemaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.