E-kirja

Lue tai kuuntele

Sarah J. Maas - Throne of Glass - Lasipalatsi maksuttomasti

Endovierin synkillä, törkyisillä suolakaivoksilla suorittaa elinkautisrangaistustaan 18-vuotias tyttö. Celaena Sardothien on nuoresta iästään ja hämäävän viehättävästä ulkomuodostaan huolimatta pelätty, pahamaineinen salamurhaaja. Celaena teki kuitenkin yhden kohtalokkaan virheen: jäi kiinni.

Nuori kapteeni Westfall tarjoaa epätoivoiselle Celaenalle vapautta suuren uhrauksen hinnalla. Celaenan täytyy edustaa kruununprinssi Doriania kilpailussa, jossa hän mittelee taistelutaitojaan maan etevimpiä varkaita, salamurhaajia ja muita ammattitappajia vastaan. Vain voittamalla Celaena voi lunastaa vapautensa ja saada selville kohtalonsa. Mutta sulaako hänen jäinen sydämensä?

Throne of Glass - Lasipalatsi on Sarah J. Maasin huiman, eeppisen fantasiasarjan ensimmäinen osa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sarah J. Maas

Julkaistu

2017-07-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

304 sivua

Tietoa kirjasta Throne of Glass - Lasipalatsi

Throne of Glass - Lasipalatsi on jännä ja iloinen fantasia, mikä ei taatusti jätä todellakaan vaisuksi. Kirjan tekijänä on ollut Sarah J. Maas. Teoksen pituus on 304. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka kera saat lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja on rentouttava tapa kuunnella kirjaa kun olet liikkeellä ja luo myöskin lenkistä jännittävämmän. NAME äänikirjan lukija on tuntematon. Teoksen on julkaissut Gummerus 2017-07-01. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle aivan uuden oven kirjojen maailmaan. Tämä toimii mukavasti, mikäli ainoastaan omistat puhelimen. Suorittamalla kuukausimaksun vapautat näin oven kirjojen todellisuuteen, missä ei varmasti lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Kirjojen yrittäminen on myös suunnattoman mutkatonta, sillä voit rajattomasti testata palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.