E-kirja

Lue tai kuuntele

Gena Showalter - Tiimalasi: Elämä alkaa kuoleman jälkeen maksuttomasti

Tiimalasi: Elämä alkaa kuoleman jälkeen

Kuolema on vain uuden ajan alku...

Sanotaan, että tarinoita kertovat eteenpäin ne, jotka jäävät henkiin. Minä tiedän, ettei se aina pidä paikkaansa.
Minun nimeni on Tenley Lockwood, ja pian minä olen kuollut. Tämä on minun tarinani.

Tenley ”Ten” Lockwood on melko tavallinen 17-vuotias amerikkalaistyttö. Hän on viehättynyt numerologiasta. Hänen perheensä on varakas ja vaikutusvaltainen. Hänellä on ollut ihan hyvä lapsuus. Ten ei tiedä olevansa erikoinen. Hän ei tiedä, että hänen elämänsä olisi hänen syntymäaikansa vuoksi mitenkään erityinen…

Sen hän tietää, että noin vuosi sitten tapahtui jotakin kummallista. Hänet lähetettiin Prynneen. Paikkaa kutsuttiin sisäoppilaitokseksi. Tenin mielestä se on kidutuslaitos tai hullujenhuone. Oliko lähettämisen syynä Tenin pakkomielle numerologiaan? Oliko syynä niskoittelu – se, että Ten kieltäytyi vanhempien ja lähipiirin hänelle esittämästä tulevaisuudesta?

On olemassa Toiselämä, johon nuori astuu 18-vuotiaana. Silloin lapsuuden minä kuolee ja uusi aika alkaa. On olemassa ikuinen totuus, jonka koko maailma hyväksyy. Ensielämä on vain harjoitusta. Ikielämästä kilpailevat verisesti kaksi valtapiiria Troikka ja Myriad – ikiaikaiset viholliset. Molemmat valtapiirit tekevät kaikkensa – keinoja kaihtamatta – saadakseen Tenin puolelleen. Jokaiselle on luotava käsikirjoitus.

Ten tuntee olevansa pelinappula suuressa taistelussa. Hän pakenee. Onko ketään, johon hän voisi luottaa? Ovatko ihmiset ystäviä vai vain henkien kuoria?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Gena Showalter

Julkaistu

2017-05-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

297 sivua

Tietoa kirjasta Tiimalasi: Elämä alkaa kuoleman jälkeen

Tiimalasi: Elämä alkaa kuoleman jälkeen on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan loi Gena Showalter. Tämä fantasia pitää sisällään 297 sivua, minkä rinnalla olla jopa useampi tovi. Tottakai ei ole silti välttämätöntä tehdä valinta pelkästään luettavaan versioon, vaan valittavana on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin loistava tapa kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet autossa ja se tekee lisäksi lenkistä mielenkiintoisemman. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2017-05-01 ja kirjan julkaisijana toimii HarperCollins Nordic. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi tuoreen oven kirjojen luokse. Jos sinulla on älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on lisäksi seurassasi tuhansia erilaisia kirjoja. Se tapahtuu maksamalla 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä liikutkaan. Parasta käyttäjälle on että, liki kaikki sovellukset tarjoavat maksutonta kokeilua eli pystyt vapaasti kuunnella parin viikon ajan äänikirjoja ja selvittää onko sovellus justiinsa sinulle sopiva.