E-kirja

Lue tai kuuntele

Reeta Aarnio - Tuulien taikuri maksuttomasti

Taikakoululaiset ovat elämänsä kovimman paikan edessä: kuinka taistella tuulia hallitsevaa ja myrskyjä nostattavaa vihollista vastaan?

Taikakoululaisten Liinan, Eetun ja Sirin elämä mullistuu, kun heidän kotipaikkaansa Kuunankaa uhkaa outo muukalainen. Pian selviää, että tuonenmarjoja kaulallaan kanniskelevalla Maija Karmalla on pahat mielessä sekä kaupunkia että sen asukkaita kohtaan.

Samaan aikaan kesälomaansa viettävällä Liinalla on kotona mietittävää, sillä vauvaa odottava äiti joutuu yllättäen sairaalaan. Hyvät neuvot ovat nyt kalliit. Vaarallisen voimakasta väkeä hallitseva Maija Karma on estettävä.

Tuulien taikuri päättää taikojen maailmasta kertovan fantasiasarjan. Sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Maan kätkemät ja Veden vanki sekä Virvatulen vartijat, joka sai vuoden 2011 LukuVarkaus-palkinnon.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Reeta Aarnio

Julkaistu

2013-03-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

131 sivua

Tietoa kirjasta Tuulien taikuri

Kuuntele välittömästi vauhdikas fantasia Tuulien taikuri, jonka kera tunnet tavattomia hetkiä. Tämän mahtavan teoksen on kynäillyt Reeta Aarnio. Kyseinen fantasia pitää sisällään 131 sivua, minkä parissa nautiskella moni ilta. Lisäksi e-kirjasta onnistuu myöskin äänikirja versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei estä nautiskelemaan kirjasta ainoastaan silloin kun kykenet lukemaan, vaan voit nyt nauttia kirjasta aina kun mielit esim lentokoneessa. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Otava 2013-03-31. E- sekä äänikirjat tuottavat oivan tavan nauttia mielenkiintoisista kirjoista matkalla että kotona. Tarvitset älypuhelimen ja mukanasi on lukemattomia kirjoja. Mikäli haluat mennä' oikeasti e-kirjojen pauloihin, sinun alkaa pelkästään maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 15e niin käytössäsi on iso valikoima kirjoja. Jos et ole varma onko tämän kaltainen palvelu käypä itsellesi, niin voit testata tahtomaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.