Lue tai kuuntele

Erin Hunter - Uljasmaa: Veren ja luun voima maksuttomasti

Kuule savannin kutsu!

Kulttimaineeseen nousseiden Soturikissojen tekijän jännittävä uusi sarja on ehtinyt jo kolmanteen osaansa, jossa Uljasmaan hauras tasapaino on vaakalaudalla.

Pahuus on nostanut päätään Uljasmaassa. Tasankojen eläimiä johtaa nyt murhaaja. Löytävätkö Taivas-norsu, Oka-paviaani ja Peloton-leijona yhdessä keinon, jolla hirveä johtaja selätetään?

”Fantastinen, jännittävä ja viihdyttävä!” Jenniesboklista.com

”Rakastin tätä kirjaa. Se jatkaa ansiokkaasti Uljasmaan tarinaa.” Ms. Hoh, amazon.com

”Pidin tästä ihan hirveästi. Toimintaa riitti!” shannon, goodreads.com

”Tää kirja on tosi hauska ja jännittävä, ja siihen pystyy tosi helposti uppoutumaan. Siinä on käytetty hyvin mielikuvitusta ja tykkään siitä siksi, kun siinä on vähän pelottavia ja hurjia juonenkäänteitä, mutta ne loppuu aina hyvin.” @iinalaura, Tiara 8 v. Uljasmaa: Hajonnut lauma -kirjasta

Erin Hunter on kirjoittanut lähes 60-osaiseksi kasvaneen Soturikissat-sarjan, joka on noussut 15 vuodessa suureen maailmalaajuiseen suosioon. Uljasmaa on Hunterin uusin sarja. Salanimi Erin Hunterin taakse kätkeytyy seitsemän britti- ja yhden amerikkalaiskirjailijan tiimi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Erin Hunter

Julkaistu

2021-04-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Uljasmaa: Veren ja luun voima

Uljasmaa: Veren ja luun voima on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tekijänä on ollut Erin Hunter. Kirjan pituus on 0. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä seurassa kuuntelet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja on hyvä tyyli nauttia kirjaa ollessasi sitten junassa, lentokoneessa tai esimerkiksi kävelyllä. Tämän kirjan lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2021-04-30 julkasijan tuntematon toimesta. Pane alulle heti äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin perehtyminen niin pystyt iloitsemaan kirjoista kokonaan uudella keinolla. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon lataat valitsemasi ohjelman. Se kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 20e kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman määrän kirjoja missä ikänään kuljetkaan. Kirjojen testaaminen on niin ikään tosi mutkatonta, koska kykenet esteettömästi testata ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.