Äänikirja

Lue tai kuuntele

George R. R. Martin - Valtaistuinpeli 1 maksuttomasti

Vuosia kestänyt kesä on päättymässä, kun kuningas Robert Baratheon saapuu pohjoiseen Talvivaaraan tapaamaan vanhaa ystäväänsä lordi Eddard Starkia ja tarjoaa tälle valtakunnan vaikutusvaltaisinta virkaa. Viran edellinen haltija koki ennenaikaisen kuoleman, ja lordi Eddard päättää ottaa tapauksesta selvää. Starkit ovat karua ja omissa oloissaan viihtyvää sukua, mutta nyt he ajautuvat mukaan valtakunnan poliittiseen vehkeilyyn. Samaan aikaan meren takana maanpaossa olevat hullun lohikäärmekuningas Targaryenin perilliset suunnittelevat paluuta isänsä valtaistuimelle. Vanhat kaunat ajavat valtakuntaa kohti sekasortoa ja sisällissotaa, ja vain harvat katsovat omaa miekanvarttaan pidemmälle. Etelän lämmössä on helppo olla uskomatta kertomuksiin valtakuntaa pohjoisessa rajoittavan Muurin takana heräävistä unohdetuista voimista. Synkät enteet puhuvat kuitenkin omaa kieltään: Talvi on tulossa.

Valtaistuinpeli on avausosa yhdelle aikamme menestyksekkäimmistä fantasiasarjoista, kirja, joka nosti eeppisen fantasian arvostuksen ylös kuopastaan. Se on yhdistelmä suurta seikkailua ja inhimillistä tragediaa, kertomus kunniasta ja kärsimyksestä, rakkaudesta ja petoksista sekä tasapainottelusta elämän ja kuoleman välillä samalla kun aatelisperheiden kohtalot kietoutuvat toisiinsa.

"Valtaistuinpelissä vaihtoehdot ovat voitto tai kuolema. Välimuotoja ei ole."

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

George R. R. Martin

Julkaistu

2016-04-24

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

768 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Valtaistuinpeli 1

Valtaistuinpeli 1 on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän uskomattoman kirjan on laatinut George R. R. Martin. Tämä kirja on pituudeltaan 0 sivua, eli lukemista piisaa muutamaksi toviksi. Tämän kirjan kanssa ei ole kuitenkaan pakko rajoittua pelkästään luettavaan versioon, sen sijaan hankittavissa on myös 12:48:38 h pitkä äänikirja. Kuunneltava kirja ei rajoita sinua nauttimaan kirjasta vain siihen aikaan kun saatat lukemaan, vaan sinun on mahdollista nauttia kirjasta heti kun mielit kuten vaikka metrossa. Tämän äänikirjan äänenä on Jukka Pitkänen. Kirjan on julkaissut StorySide FI 2016-04-24. Ääni – ja digitaalinen kirja on vetoava konstilukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä missään tapauksessa kuljetkaan. Tämä koko juttu sujuu luonnikkaasti, kunhan omistat kännykän. Suorittamalla sovitun kk-maksun avaat oven kirjojen maailmaan, jossa ei varmasti lopu kirjat sinun elinaikanasi. Kun edelleen epäilet käyttäisitkö kyseistä ohjelmaa, niin testaa sitä viipymättä 2 viikon ajan.