Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Leigh Bardugo - Varjo ja riipus maksuttomasti

Alina Starkov on teini-ikäinen orpotyttö ja rivisotilas, joka tietää ettei välttämättä selviä hengissä ensimmäisestä vaelluksestaan Sysikuilun halki. Sysikuilu on yliluonnollisen pimeä ja synkkä alue, joka kuhisee ihmislihaa syöviä hirviöitä. Se katkaisee ravkalaisten pääsyn merelle, ja retkikunnat ylittävät alueen säännöllisesti kuljettaakseen meritse tulevia tarvikkeita. Kun Alinan rykmentti joutuu raivoisan hyökkäyksen kohteeksi, hänen uinuneet voimansa heräävät eloon.

Tieto Alinan poikkeuksellisesta kyvystä leviää ja hänet pestataan grishojen eliittisotajoukkoihin. Joukkojen pahamaineinen mutta lumoava johtaja Varjo uskoo, että Alinan voima riittää tuhoamaan Sysikuilun ja yhdistämään sodan rikki repimän valtakunnan, mutta vain Alina pystyy hallitsemaan kesyttämätöntä kykyään. Kun menneisyyden salaisuudet alkavat paljastua, Alina ymmärtää, että ne voivat tuhota paitsi hänen kotimaansa myös kaiken mitä hän rakastaa.

Leigh Bardugo on yhdysvaltalainen nuortenkirjailija, jonka teoksia on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta. Jerusalemissa syntynyt kirjailija asuu Los Angelesissa Kaliforniassa. Grishaversumi-trilogiaan perustuva Netflix-sarjaa aletaan esittää 2020 tammikuussa.

”Paras maaginen todellisuus sitten Harry Potterin.” ― Bustle

“Fantasian mestari.” ― The Huffington Post

“Kiihkeä, hurja ja mielikuvituksellinen. Mahdoton laskea käsistä.” ― USA Today

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Leigh Bardugo

Julkaistu

2019-11-25

Lukija

Anna-Riikka Rajanen

Äänikirjan pituus

592 min

E-kirjan pituus

201 sivua

Tietoa kirjasta Varjo ja riipus

Varjo ja riipus on häkellyttävä sekä hauska fantasia, mikä ei taatusti jätä yhtäkään vaisuksi. Kirjan tekijänä on ollut Leigh Bardugo. Teoksen pituus on 201. Ethän siitä huolimatta tyydy vaan digitaaliseen kirjaan, kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 9:52:47 tunnissa. Äänikirja onkin loistava tapa kuunnella kirjaa myös kun olet autossa ja saa lisäksi lenkistä ainutlaatuisemman. NAME äänikirjan äänenä on Anna-Riikka Rajanen. Teos on alunperin julkaistu 2019-11-25 julkaisijan Aula & Co toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat tyystin uudenlaisen tavan iloita kirjoista. Äänikirjat sekä e-kirjat siirtyvät näppärästi mukana kännykässäsi. Äänikirjasovellukset pyörivät perinteisesti tietyllä kk-maksulla, millä kykenee kuuntelemaan äärettömästi useita eri äänikirjoja tai lukemaan mukaansatempaavia elektronisia kirjoja. Parasta vierailijalle on että, melkein kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa eli pystyt vapaasti kuunnella parin viikon ajan kirjoja ja päättää onko palvelu sinulle otollinen.