Lue tai kuuntele

Erin Hunter - Vatukkatähden myrsky maksuttomasti

Suuren taistelun jälkimainingeissa neljän kissaklaanin välit ovat taas kireät. Liittolaisuudet ovat rauenneet ja uskollisuus on joutunut koetukselle, ja uusi päällikkö Vatukkatähti on noussut Myrskyklaanin johtoon. Vatukkatähden on otettava paikkansa nopeasti, koska taivaanrannassa häämöttää jo uusi uhka.

Vatukkatähden myrsky on itsenäinen erikoisseikkailukirja, joka jatkaa tarinaa siitä, mihin Tähtien enne -saaga päättyi. Klaanikissojen elämästä kertovilla Soturikissat-fantasiakirjoilla on miljoonia lukijoita ympäri maailman. Suomessa rakastettujen kirjojen lukijat ovat luoneet sarjan ympärille kokonaisen fanikulttuurin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Erin Hunter

Julkaistu

2020-10-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Vatukkatähden myrsky

Vatukkatähden myrsky on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän on kirjoittanut Erin Hunter. Kyseinen kirja on sivumäärältään 0 sivua, eli lukuiloa piisaa muutamaksi ajanjaksoksi. Lisäksi digitaalisesta kirjasta on tehty niin ikään kuunneltava versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on hyödyllinen konsti kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, bussissa tai vaikkapa ulkoilemassa. Kirjan mieleisenä lukijana toimii tuntematon. Teos on julkaistu 2020-10-12 ja teoksen julkaisijana on tuntematon. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle tuoreen oven kirjojen maailmaan. Se onnistuu jouheasti, kun omistat älypuhelimen. Sovellukset toimivat yleensä 10-20e kuukausimaksulla, millä pystyt kuuntelemaan määrättömästi erilaisia äänikirjoja tai lukemaan mukaansatempaavia digitaalisia kirjoja. Jos vielä epäröit käyttäisitkö ohjelmaa, niin yritä sitä 2 viikon ajan.