Äänikirja

Lue tai kuuntele

C. S. Lewis - Velho ja leijona maksuttomasti

Matkoja maailman ääriin, ihmeellisiä olentoja ja elämää suurempia taisteluja hyvän ja pahan välillä - kun olet avannut oven Narniaan, mikään ei ole ennallaan

Peter, Susan, Edmund ja Lucy löytävät tien vaatekaapin kautta tarumaailma Narniaan. Siellä he kohtaavat mahtavan leijonan, Aslanin, ja liittoutuvat hänen kanssaan taistellakseen Valkoista Noitaa vastaan ja pelastaakseen Narnian pimeyden voimilta.

Vuosikymmenten kuluessa Narnian tarinat ovat siirtyneet fantasiakirjallisuudesta klassikkojen kaanoniin. Jokainen seikkailusarjan seitsemästä osasta on mestariteos, jossa todellisuus ja taikuus kietoutuvat toisiinsa unohtumattomalla tavalla. Tarinat ovatkin kiehtoneet lukijoita sukupolvesta toiseen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

C. S. Lewis

Julkaistu

2020-01-09

Lukija

Mikko Leppilampi

Äänikirjan pituus

242 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Velho ja leijona

Lue heti tapahtumarikas fantasia Velho ja leijona, jonka parissa vastaanotat ainutkertaisia kokemuksia. C. S. Lewis on kirjan kirjoittajana. Kirjan pituus on 0. Ethän rajoitu vain digitaaliseen kirjaan, kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 4:02:12 tunnissa. Tämä kirja ei hillitse sinua nauttimaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun saatat lukemaan, päinvastoin onnistut iloita kirjasta silloin kun tahdot esim lentokoneessa. Äänikirjan on lukenut Mikko Leppilampi. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-01-09 julkasijan Otava toimesta. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin tai e-kirjoihin perehtyminen ja pystyt nauttimaan kirjoista hyvin uudella tavalla. Tarvitset ainoastaan kännykän ja mukanasi on valtavan paljon kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on kivutonta sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Mikäli yhä epäröit käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin testaa sitä nyt 2 viikon ajan.