E-kirja

Lue tai kuuntele

Anne Leinonen - Viivamaalari maksuttomasti

Päivä ei ala hyvin: aamukahvilla nainen huomaa, että tuttu pihavaahtera on kadonnut. Siis kadonnut, ei kaadettu. Vai muistaako hän väärin: onko vanha sairaus palannut hämärtämään mieltä? Ja miksi sinkkiämpäriä kantava maalarinainen sutii kotikadun poikki valkoista viivaa?

Kun työresurssitoimisto antaa naiselle uuden ammatin, hämmennys on yhtä syvä kuin muillakin työarpajaisten uhreilla - mitä ihmettä tekee käsitetaiteilija? Kotikadulle sudittu viiva tuntuu olevan johtolanka: ehkä maalarinainen, Ursula, voi opettaa tekemään taidetta.

Viivamaalari kertoo naisesta, joka pelkää kahvinkeittimen käynnistyvän itsekseen mutta joka lähtee seuraamaan Ursulaa halki kaupungin. Painavia väriämpäreitä kantaessa voi unohtaa sekavat unet ja menneisyyden murheet. Kun maalaa viivaa halki ajan ja paikan, reitille voi sattua iloinen tivoli-iltapäivä, uusi rakkaus tai kaupunkia vartioiva jättiläispatsas.

Anne Leinosen huima, maaginen romaani kertoo siitä, minne voi päätyä kulkemalla pihaportilta lähtevää viivaa pitkin. Leinonen käsittelee omaleimaisella tavalla ikivanhoja kysymyksiä: kuinka seurata omaa elämänviivaansa hulluksi tulleessa yhteiskunnassa, mikä on uhrautumisen arvoista ja pelastaako taide sittenkin maailman.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anne Leinonen

Julkaistu

2013-02-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

162 sivua

Tietoa kirjasta Viivamaalari

Viivamaalari on häkellyttävä ja viihdyttävä fantasia, mikä ei toden totta jätä varmasti vaisuksi. Teoksen loi Anne Leinonen. Teoksen pituus on 162. Nykypäivänä ei ole siitä huolimatta pakko tyytyä ainoastaan luettavaan versioon, sen sijaan poimittavana on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Kuunneltava kirja ei estä lukijaansa iloitsemaan kirjasta pelkästään silloin kun onnistut lukemaan, sitä vastoin voit iloita kirjasta missä tahansa haluat kuten vaikka autolla ajaessa. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2013-02-15 julkaisijan Atena toimesta. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi kokonaan uuden oven kirjojen tykö. Tarvitset pelkästään kännykän niin kyydissäsi on lukematon määrä kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on mukavaa sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Parasta asiakkaalle on että, likimäärin kaikki sovellukset tarjoavat maksutonta ilmaisjaksoa eli saat vapaasti kuunnella parin viikon ajan kirjoja ja miettiä onko ohjelma sinulle hyvä.