Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Katja Kettu - Yöperhonen maksuttomasti

Universaali tarina sisusta, selviytymisestä ja oman kulttuurin merkityksestä

Lappi, 1930-luku. Raskaana oleva valkokenraalin tytär Irga hiihtää takaa-ajajiaan pakoon Neuvostoliittoon. Rajan takana odottaa akiteeraaja Suenhammas ja uusi elämä.

Venäjä, 2015. Ruumishuoneella makaa kansatieteilijä Henrik, jonka suomalainen tytär Verna on saapunut etsimään isäänsä, liian myöhään. Verna joutuu selvittämään menneisyyttään ympäristössä jossa ihmiset on peloteltu hiljaisiksi ja jokaisella on syynsä valehdella. Suomensukuinen marilaisyhteisö jumaltaruineen ja uhrilehtoineen kamppailee kielensä ja kulttuurinsa säilyttämiseksi. Romaanissa henkilöiden kohtalot risteävät ja aikakaudet leikkaavat toisensa herkullisella tavalla; muodostuu suuri kertomus ystävyydestä, sisusta, oman heimon puolustamisesta.

Yöperhonen on Katja Ketun viides kaunokirjallinen teos. Vuonna 2011 ilmestynyt Kätilö voitti Runeberg-palkinnon ja on käännetty 20 kielelle. Romaanin perustuva elokuva tulee ensi-iltaan syyskuussa 2015.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katja Kettu

Julkaistu

2015-08-20

Lukija

Krista Kosonen

Äänikirjan pituus

752 min

E-kirjan pituus

222 sivua

Tietoa kirjasta Yöperhonen

Yöperhonen on mielenkiintoinen sekä iloinen fantasia, mikä ei taatusti jätä yhtäkään kylmäksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Katja Kettu. Yöperhonen on pituudeltaan 222 sivua, joten erittäin asiallinen pituus läpi käytäväksi. Tästä e-kirjasta onnistuu samoin äänikirja versio, jonka pituus on 12:32:58 tuntia. Äänikirja onkin loistava tapa kuunnella kirjaa myöskin kun olet julkisessa ja se saa myöskin iltalenkistä jännittävämmän. Äänikirjan rentouttavana äänenä toimii Krista Kosonen. Teoksen on julkaissut Werner Söderström Osakeyhtiö 2015-08-20. Ääni – sekä myös e-kirja onkin maittava keinolueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa missään tapauksessa menetkään. Äänikirjojen kuunteluun ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon hankit valitsemasi äänikirjasovelluksen. Silloin kun haluat mennä kunnollisesti äänikirjojen todellisuuteen, sinun tulee vain suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 20e niin hyödynnettävänäsi on mainio yhditelmä äänikirjoja. Äänikirjojen kokeileminen on kanssa vilpittömän helppoa, sillä pystyt vapaasti yrittää palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.