Äänikirja

Lue tai kuuntele

Edward Taylor - Knalli ja sateenvarjo: Anteeksi maalaisuuteni maksuttomasti

Erikoisosaston miehet lähtevät Pariisiin kansainväliseen konferenssiin, jonka järjestäjä on NATOn UHKA (urheilu- harrastus- ja kulttuurialaosasto). Virkamiehemme lähtevät tekemään krikettiä tunnetuksi. Laivalla he törmäävät kahteen itä-eurooppalaiseen vakoojaan.

Knalli ja sateenvarjo -kuunnelmien brittihuumori on hurmannut myös suomalaiset kuulijat. Vuosina 1979-2010 tehtyjä jaksoja on yhteensä 170.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Edward Taylor

Julkaistu

1983-06-26

Lukija

Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg

Äänikirjan pituus

36 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Knalli ja sateenvarjo: Anteeksi maalaisuuteni

Knalli ja sateenvarjo: Anteeksi maalaisuuteni on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen on kirjoittanut Edward Taylor. Lukemista löytyy 0 sivua, minkä kanssa kykenet vastaanottaa mahtavia tuntemuksia. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka mukana koet peräti 0:36:44 h. Kuunneltava kirja ei rajoita kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta ainoastaan silloin kun saatat lukemaan, puolestaan voit nautiskella kirjasta silloin kun mielit vaika autossa. Kirjan sinulle lukee Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg. Äänikirja on julkaistu 1983-06-26 ja teoksen julkaisijana on Yle. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat täysin uudenaikaisen konstin iloita kirjoista. Tarviit puhelimen ja kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Paras käyttäjälle on että, lähes tulkoon kaikki sovellukset tarjoilevat maksutonta ilmaisjaksoa ja siten kykenet rajoittamattomasti kokeilla kahden viikon ajan kirjoja ja testata onko palvelu juuri sinulle oikea.