Äänikirja

Lue tai kuuntele

Edward Taylor - Knalli ja sateenvarjo: Arvaamaton arvonlisävero maksuttomasti

Virkamieskaksikko Hamilton-Jones ja Lamm saa yhteistyöprojektin verohallituksen kanssa. Noinkohan heidän onnistuu periä peräti 300 vuotta vanha vero?

Knalli ja sateenvarjo -kuunnelmien brittihuumori on hurmannut myös suomalaiset kuulijat. Vuosina 1979-2010 tehtyjä jaksoja on yhteensä 170.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Edward Taylor

Julkaistu

1985-08-05

Lukija

Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg

Äänikirjan pituus

37 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Knalli ja sateenvarjo: Arvaamaton arvonlisävero

Knalli ja sateenvarjo: Arvaamaton arvonlisävero on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tuotti Edward Taylor. Tämä huumorikomedia pitää sisällään 0 sivua, joiden mukana iloita jopa moni ilta. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka parissa kuuntelet lukuhetkiä peräti 0:37:02 h. Äänikirja voi olla toimiva tapa kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet julkisessa ja luo myös iltalenkistä ainutlaatuisemman. Tämän kirjan lukee Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg. Äänikirja on julkaistu 1985-08-05 ja teoksen julkaisijana toimii Yle. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi aivan uuden oven kirjojen pariin. Se koko juttu toimii luonnikkaasti, kunhan ainoastaan omistat puhelimen. Kun tahdot mennä' kunnolla e-kirjojen pauloihin, sinun tulee pelkästään tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e jolloin hyödynnettävänäsi on mahtava valikoima e-kirjoja. Mikäli vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä tätä ohjelmaa, niin testaa sitä oitis 2 viikon ajan.