Äänikirja

Lue tai kuuntele

Edward Taylor - Knalli ja sateenvarjo: Avaruustutkimustiedotuskeskustoimisto maksuttomasti

Britannia kehittää omaa avaruusohjelmaa. Erikoisosaston miesten tehtävä on tiedottaa ohjelman edistymisestä. Virkamiesten viestit ja tiedotteet eivät saavuta ihan oikeita osoitteitaan. Pian onkin jo ensimmäinen brittiläinen avaruuslentäjä matkalla kuuhun.

Knalli ja sateenvarjo -kuunnelmien brittihuumori on hurmannut myös suomalaiset kuulijat. Vuosina 1979-2010 tehtyjä jaksoja on yhteensä 170.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Edward Taylor

Julkaistu

1983-06-05

Lukija

Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg

Äänikirjan pituus

34 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Knalli ja sateenvarjo: Avaruustutkimustiedotuskeskustoimisto

Sähköistävä Knalli ja sateenvarjo: Avaruustutkimustiedotuskeskustoimisto on uskomaton huumorikomedia, jota lukiessa aika haihtuu tykkänään. Kirjan tuotti Edward Taylor. Tämä GENRE on pituudeltaan 0 sivua, näin ollen riemua piisaa useaksi toviksi. Lisänä digitaalisesta kirjasta onnistuu lisäksi kuunneltava versio, minkä kesto on 0:34:46 tuntia. Kuunneltava kirja ei estä kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta vain siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sen sijaan voit nautiskella kirjasta missä ja milloin tahdot kuten metrossa. Äänikirjan on lukenut Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg. Teos on julkaistu 1983-06-05 ja kirjan julkaisijana on Yle. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi täysin tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjojen kuunteluun sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin hankit valitsemasi sovelluksen. Suorittamalla noin 10€ kk-maksun vapautat oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuulla lopu kirjat omana elämässäsi. Parasta asiakkaalle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilua ja siten kykenet rajoittamattomasti kuunnella parin viikon ajan kirjoja ja valita onko palvelu sinulle kelpo.