Äänikirja

Lue tai kuuntele

Edward Taylor - Knalli ja sateenvarjo: Huipulla tuulee maksuttomasti

Hamilton-Jones ja Lamm pääsevät pilvenpiirtäjän katolle tarkistamaan rakennustöiden etenemistä, mutta jäävät loukkuun eivätkä enää pääse katolta alas. Mutta kyllähän ahkerien ministeriön miesten työpanoksen puuttuminen toki aiheuttaa katastrofin työpaikalla, vai aiheuttaako?

Knalli ja sateenvarjo -kuunnelmien brittihuumori on hurmannut myös suomalaiset kuulijat. Vuosina 1979-2010 tehtyjä jaksoja on yhteensä 170.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Edward Taylor

Julkaistu

1986-07-29

Lukija

Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg

Äänikirjan pituus

33 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Knalli ja sateenvarjo: Huipulla tuulee

Knalli ja sateenvarjo: Huipulla tuulee on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän mahtavan kirjan on laatinut Edward Taylor. Knalli ja sateenvarjo: Huipulla tuulee on pituudeltaan 0 sivua, siis näinollen kelvollinen pituus luettavaksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka kera kuuntelet peräti 0:33:53 h. Tämä kirja ei pidättele kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta vain silloin kun saatat lukemaan, sen sijaan kykenet nautiskella kirjasta heti kun mielit esim kävelyllä. Äänikirjan on lukenut Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg. Tämän kirjan julkaisi Yle 1986-07-29. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle uuden oven kirjojen tykö. Tarvitset pelkästään puhelimen niin mukanasi on rajattomasti kirjoja. Maksamalla kk-maksun avaat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuulla lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Kun epäilet käyttäisitkö tätä ohjelmaa, niin testaa sitä oitis 2 viikon ajan.