Äänikirja

Lue tai kuuntele

Edward Taylor - Knalli ja sateenvarjo: Ihan tavallinen päivä maksuttomasti

Ministeriön Erikoisosaston virkamies Richard Lamm pohtii ratkaisua vuokraemäntänsä koiran ongelmaan. Samalla paikalle saapuu kollega Hamilton-Jones ja asiat syystä tai toisesta johtavat mittaviin väärinkäsityksiin...

Knalli ja sateenvarjo -kuunnelmien brittihuumori on hurmannut myös suomalaiset kuulijat. Vuosina 1979-2010 tehtyjä jaksoja on yhteensä 170.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Edward Taylor

Julkaistu

1980-08-12

Lukija

Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg

Äänikirjan pituus

31 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Knalli ja sateenvarjo: Ihan tavallinen päivä

Knalli ja sateenvarjo: Ihan tavallinen päivä on mielenkiintoinen ja viihdyttävä huumorikomedia, joka ei varmasti jätä missään nimessä väsyneeksi. Tämän mahtavan teoksen on raapustanut Edward Taylor. Kirjan pituus on 0. Kyseisestä kirjasta on tehty niin ikään kuunneltava versio, jonka kesto on 0:31:00 tuntia. Äänikirja onkin upea tyyli nauttia kirjaa olitpa sitten ratikassa, bussissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Kirjan sinulle lukee Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg. Kyseisen kirjan julkaisi Yle 1980-08-12. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat tykkänään uudenlaisen konstin nautiskella kirjoista. Tämä koko juttu sujuu luonnikkaasti, kunhan ainoastaan omistat puhelimen. Se tapahtuu suorittamalla 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman summan kirjoja missä menet. Jos et ole varma onko tämän mukainen palvelu soveluas sinulle, niin kykenet kokeilla valitsemaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.