Äänikirja

Lue tai kuuntele

Edward Taylor - Knalli ja sateenvarjo: Ketjureaktio maksuttomasti

Lamm saa tehtäväksi suunnitella ja tilata uudet puvut roskakuskeille. Sir Henry haluaa antaa Daphnelle yöpuvun ja vaimolleen nakkeja. Hamilton-Jonesilla puolestaan on uusi virkaketju pormestarille. Kaikki uutuudet ja lahjat sattuvat olemaan samanlaisissa paketeissa.

Knalli ja sateenvarjo -kuunnelmien brittihuumori on hurmannut myös suomalaiset kuulijat. Vuosina 1979-2010 tehtyjä jaksoja on yhteensä 170.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Edward Taylor

Julkaistu

1985-06-11

Lukija

Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg

Äänikirjan pituus

36 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Knalli ja sateenvarjo: Ketjureaktio

Knalli ja sateenvarjo: Ketjureaktio on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan on kirjoittanut Edward Taylor. Teoksen pituus on 0. Ethän missään nimessä jää yksin digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 0:36:07 tunnissa. Kuunneltava kirja ei rajoita lukijaansa iloitsemaan kirjasta vain siihen aikaan kun saatat lukemaan, vaan kykenet nautiskella kirjasta aina kun tahdot vaika pyöräilessä. Äänikirjan rentouttavana äänenä toimii Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg. Äänikirja on julkaistu 1985-06-11 ja teoksen julkaisijana toimii Yle. Ääni – ja e-kirja onkin hyvä keinolukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä kuunaan kuljet. Silloin kun sinulla on älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on myöskin mukanasi satoja eri kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on mukavaa sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Suurinosa äänikirjapalveluista tarjoaa kanssa veloituksettoman kokeilujakson, joten kykenet sitoutumattomasti kokeilla palvelua ilman euroakaan*.