Äänikirja

Lue tai kuuntele

Edward Taylor - Knalli ja sateenvarjo: Koneaivo koheltaa maksuttomasti

Ministeriössä aletaan tutkia työtehoa. Sir Henryn mielestä nykyaikaisissa valtionvirastoissa tarvitaan huipulle nuorta verta. On päätetty myös vähentää väkeä. Hamilton-Jones saa lähteä ja hänet korvataan todella tehokkaalla tietokoneella – ehkä liiankin tehokkaalla.

Knalli ja sateenvarjo -kuunnelmien brittihuumori on hurmannut myös suomalaiset kuulijat. Vuosina 1979-2010 tehtyjä jaksoja on yhteensä 170.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Edward Taylor

Julkaistu

1985-07-02

Lukija

Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg

Äänikirjan pituus

34 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Knalli ja sateenvarjo: Koneaivo koheltaa

Knalli ja sateenvarjo: Koneaivo koheltaa on luomava sekä viihdyttävä huumorikomedia, mikä ei todella jätä lukijaansa vaisuksi. Kirjan on kirjoittanut Edward Taylor. Tämä GENRE on sivumäärältään 0 sivua, joten lukuiloa riittää runsaasti illaksi. Lisäksi kirjasta onnistuu myöskin äänikirja versio, jonka pituus on 0:34:39 tuntia. Äänikirja on kätevä tyyli nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, bussissa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Kirjan sinulle lukee Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg. Teoksen on julkaissut Yle 1985-07-02. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat modernin tavan iloita kirjoista. Tarvitset kännykän jolloin messissä on rajattomasti kirjoja. Sitten kun haluat mennä kunnolla kirjojen pauloihin, sinun alkaa vain maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15e niin käytössäsi on jättimäinen kokoelma erilaisia äänikirjoja. Paras käyttäjälle on että, liki kaikki palvelut tarjoilevat ilmaista kokeilua ja näin saatat rajoituksetta testata kahden viikon ajan äänikirjoja ja kokeilla onko ohjelma juuri sinulle hyvä.