Äänikirja

Lue tai kuuntele

Edward Taylor - Knalli ja sateenvarjo: Kruununjalokivet varmoissa käsissä maksuttomasti

Ministeriön Erikoisosaston virkamiehillä on vastuullinen tehtävä huolehtia Englannin kruununjalokivistä valtionpäivien avajaisiin asti. Heidän keskittymiskykyään häiritsee kuitenkin eräs mielenkiintoisempi työtehtävä...

Knalli ja sateenvarjo -kuunnelmien brittihuumori on hurmannut myös suomalaiset kuulijat. Vuosina 1979-2010 tehtyjä jaksoja on yhteensä 170.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Edward Taylor

Julkaistu

1980-01-26

Lukija

Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg

Äänikirjan pituus

42 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Knalli ja sateenvarjo: Kruununjalokivet varmoissa käsissä

Lue mielenkiintoinen huumorikomedia Knalli ja sateenvarjo: Kruununjalokivet varmoissa käsissä, minkä kanssa saat uniikkeja hetkiä. Edward Taylor toimii teoksen kirjoittajana. Kyseinen Style of music on sivumäärältään 0 sivua, näin ollen riemua piisaa muutamaksi ajankohdaksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka seurassa kuuntelet peräti 0:42:41 h. Äänikirjaa onnistuu kuunnella aivan siellä missä ikinä kuljet joten se saa matkasta kiinnostusta herättävän. Tätä kirjaa lukee Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 1980-01-26 julkasijan Yle toimesta. E- sekä äänikirjat tarjoilevat uuden tilaisuuden iloita mukaansatempaavista kirjoista matkalla sekä kotona. Tarvitset vaan puhelimen niin messissä on valtavan paljon kirjoja. Se onnistuu maksamalla 10 - 20e kuukausittaisen maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman summan kirjoja missä kuunaan liikut. Äänikirjojen koettaminen on niin ikään äärimmäisen helppoa, koska voit esteettömästi testata ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.