Äänikirja

Lue tai kuuntele

Edward Taylor - Knalli ja sateenvarjo: Lammin harharetki maksuttomasti

Lamm on valvonut koko yön ja kirjoittanut 15-sivuisen raportin lentokenttämelun vähentämisestä. Hamilton-Jones on tehnyt oman ehdotuksensa viidessä minuutissa – se saa kelvata. Lamm saa tarpeekseen ja päättää erota virastaan, jälleen kerran. Tällä kertaa kirje vain ehtii lähteä sir Henrylle ja erosta tulee totta. Eläke-edut menevät, uutta työpaikkaa ei niin vain löydy eikä Lammin korvaaja ole kaikkien mieleen.

Knalli ja sateenvarjo -kuunnelmien brittihuumori on hurmannut myös suomalaiset kuulijat. Vuosina 1979-2010 tehtyjä jaksoja on yhteensä 170.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Edward Taylor

Julkaistu

1984-08-12

Lukija

Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg

Äänikirjan pituus

35 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Knalli ja sateenvarjo: Lammin harharetki

Kuuntele välittömästi vaiheakas huumorikomedia Knalli ja sateenvarjo: Lammin harharetki, jonka parissa vietät verrattomia tunteita. Kirjan kirjoitti Edward Taylor. Kyseinen kirja on pituudeltaan 0 sivua, eli lukuiloa riittää runsaasti myöhäisillaksi. E-kirjan lisäksi tarjolla on myös hyödyllinen äänikirja, minkä parissa vietät 0:35:24 tuntia. Äänikirja ei pidättele nautiskelemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun pystyt lukemaan, puolestaan voit iloita kirjasta missä tahdot esimerkiksi pyöräilessä. Äänikirjan sointuvana kertojana toimii Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg. Tämän kirjan julkaisi Yle 1984-08-12. Ääni – ja e-kirja on vetoava keinolueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa milloinkaan kuljet. Tämä koko homma onnistuu vaivattomasti, kun ainoastaan omistat puhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Kun edelleen epäröit käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin kokeile sitä nyt 2 viikon ajan.