Äänikirja

Lue tai kuuntele

Edvard Taylor - Knalli ja sateenvarjo: Reipas raparperiretki maksuttomasti

Reipas raparperiretki on luvassa ministeriön miehille, kun raparperin markkinointilautakunnan sihteeri pyytää heidän apuaan kasvatussääntöjä rikkovan viljelijän suitsimiseksi. Niin matkaavat herrat kauas maaseudulle pykälineen ja kaavakkeineen, mutta kuinkas sitten käykään. Meinaako lontoolaisista virkamiehistä tulla rytömäkeläisiä eläkeläisiä?

Knalli ja sateenvarjo -kuunnelmien brittihuumori on hurmannut myös suomalaiset kuulijat. Vuosina 1979-2010 tehtyjä jaksoja on yhteensä 170.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Edvard Taylor

Julkaistu

1982-07-25

Lukija

Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg

Äänikirjan pituus

42 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Knalli ja sateenvarjo: Reipas raparperiretki

Knalli ja sateenvarjo: Reipas raparperiretki on sykähdyttävä sekä kiintoisa huumorikomedia, joka ei toden totta jätä varmasti vaisuksi. Kirjan tekijänä on ollut Edvard Taylor. Tämä GENRE on sivumäärältään 0 sivua, eli nautintoa piisaa moneksi ajanjaksoksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka kyydissä kuuntelet peräti 0:42:30 h. Äänikirja onkin hyödyllinen käytäntö kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet matkustamassa ja saa myös kävelystä ainutlaatuisemman. Tätä kirjaa lukee Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg. Teoksen on julkaissut Yle 1982-07-25. Ääni – sekä e-kirja onkin loistava tapa lueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa koskaan menetkään. Äänikirjojen kuunteluun kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon asennat sopivan sovelluksen. Se kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 15euron kuukausittaisen maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä menet. Kun et ole vuorenvarma onko tämän lainen palvelu hyvä itsellesi, niin kykenet kokeilla valitsemaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.