Äänikirja

Lue tai kuuntele

Edward Taylor - Knalli ja sateenvarjo: Suuri väestölaskenta maksuttomasti

Sir Henry saa vieraan Yleisen henkikirjoituksen ja väestölaskennan yleiseltä yhteisjärjestelyosastolta. Kylän asukkaat eivät ole asianmukaisesti täyttäneet lomakkeitaan ja kaksi virkamiestäkin on kadonnut. Ketkäpä muutkaan asiaa lähtisivät selvittämään kuin Hamilton-Jones ja Richard Lamm. Heidän nokkelia johtopäätöksiä taas tarvitaan...

Knalli ja sateenvarjo -kuunnelmien brittihuumori on hurmannut myös suomalaiset kuulijat. Vuosina 1979-2010 tehtyjä jaksoja on yhteensä 170.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Edward Taylor

Julkaistu

1980-08-05

Lukija

Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg

Äänikirjan pituus

48 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Knalli ja sateenvarjo: Suuri väestölaskenta

Lue välittömästi vauhdikas huumorikomedia Knalli ja sateenvarjo: Suuri väestölaskenta, jonka kanssa elät ainutkertaisia elämyksiä. Tämän kirjan on kirjoittanut Edward Taylor. Teoksesta löytää 0 sivua, joiden parissa mahdat vastaanottaa upeita elämyksiä. E-kirjan ohella saatavilla on äänikirja, minkä kanssa vietät normaalilla nopeudella 0:48:36 tuntia. Äänikirja ei pidättele lukijaansa iloitsemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun kykenet lukemaan, päinvastoin kykenet nyt nautiskella kirjasta missä haluat muun muassa pyöräilessä. NAME äänikirjan lukija ääni on Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg. Kirja on alunperin julkaistu 1980-08-05 julkaisijan Yle toimesta. Aloita samantien äänikirjoihin tai e-kirjoihin totutteleminen jolloin pystyt iloitsemaan kirjoista tuoreella tavalla. Se kaikki onnistuu vaivattomasti, mikäli ainoastaan omistat kännykän. Suorittamalla kk-maksun korkkaat oven kirjojen maailmaan, missä ei varmasti lopu kirjat omana elinaikanasi. Paras asiakkaalle on että, melkein kaikki palvelut tarjoilevat ilmaista ilmaisjaksoa ja tällä tavalla saat sitoutumatta kuunnella kahden viikon ajan kirjoja sekä miettiä onko ohjelma juuri sinulle hyvä.