Äänikirja

Lue tai kuuntele

Edward Taylor - Knalli ja sateenvarjo: Taiteellinen hevosenleikki maksuttomasti

Hamilton-Jones ja Lamm saavat tehtäväkseen ostaa huutokaupasta 3000 vuotta vanhan veistoksen. Tavaroiden myymisjärjestystä on muutettu, mutta eihän se nyt mitään voi tarkoittaa.

Knalli ja sateenvarjo -kuunnelmien brittihuumori on hurmannut myös suomalaiset kuulijat. Vuosina 1979-2010 tehtyjä jaksoja on yhteensä 170.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Edward Taylor

Julkaistu

1981-07-26

Lukija

Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg

Äänikirjan pituus

41 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Knalli ja sateenvarjo: Taiteellinen hevosenleikki

Kuuntele lumoava huumorikomedia Knalli ja sateenvarjo: Taiteellinen hevosenleikki, minkä kera vietät ainutkertaisia hetkiä. Tämän huikean kirjan on kirjoittanut Edward Taylor. Lukemista löytyy 0 sivua, minkä parissa saatat kokea ainutlaatuisia oivaluksia. Älä tyydy yksin e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 0:41:48 tunnissa. Äänikirja ei estä iloitsemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun onnistut lukemaan, vaan saatat nautiskella kirjasta missä tahansa haluat esim automatkalla. Tämän äänikirjan lukijana toimii Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg. Tämän kirjan julkaisi Yle 1981-07-26. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan aivan uuden konstin iloita kirjoista. Tarviit vaan älypuhelimen jolloin mukanasi on mittaamattomasti kirjoja. Maksamalla noin 10€ kuukausihinnan vapautat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei toden totta lopu kirjat omana elinaikanasi. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen palvelu soveluas itsellesi, niin voit testata tahtomaasi palvelua 2 viikon ajan.