Äänikirja

Lue tai kuuntele

Edward Taylor - Knalli ja sateenvarjo: Viimeinen tahto vie läpi harmaan kiven maksuttomasti

Tehtailija Hugh Jago on kuollut ja testamentannut valtiolle paljon rahaa. Ainoana ehtona on pystyttää patsas Hyde Parkiin. Patsaan täytyy olla tehtailijan vaimon mieleen ja aikataulu on erittäin tiukka. Lopputulos ei ehkä aivan vastaa odotuksia.

Knalli ja sateenvarjo -kuunnelmien brittihuumori on hurmannut myös suomalaiset kuulijat. Vuosina 1979-2010 tehtyjä jaksoja on yhteensä 170.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Edward Taylor

Julkaistu

1982-08-01

Lukija

Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg

Äänikirjan pituus

39 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Knalli ja sateenvarjo: Viimeinen tahto vie läpi harmaan kiven

Knalli ja sateenvarjo: Viimeinen tahto vie läpi harmaan kiven on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän ihastuttavan kirjan on laatinut Edward Taylor. Tämä Style of music on pituudeltaan 0 sivua, siis lukemista riittää moneksi myöhäisillaksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä parissa kuuntelet lukuhetkiä jopa 0:39:17 h. Äänikirja on mukava konsti kuunnella kirjaa ollessasi sitten metrossa, taksissa tai vaikka juoksemassa. Tätä kirjaa lukee Kauko Helovirta, Pekka Autiovuori, Aila Svedberg. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 1982-08-01 julkasijan Yle toimesta. E- sekä äänikirjat tarjoavat uuden vaihtoehdon iloita kiinnostavista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Äänikirjat sekä e-kirjat siirtyvät helposti mukanasi omassa puhelimessasi. Tämä tapahtuu tilittämällä 10 - 15€ kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan lukemattoman määrän kirjoja missä ikinä kuljetkaan. Kun et ole vakuuttunut onko tämän kaltainen palvelu käypä sinulle, niin voit testata valitsemaasi palvelua 2 viikon ajan.