E-kirja

Lue tai kuuntele

Ozzy Osbourne, Chris Ayres - Tohtori Ozzyn omituiset ohjeet maksuttomasti

Tervetuloa maailmanlopun puoskarin vastaanotolle

Luottaisitko terveytesi sellaisen miehen käsiin, joka on purrut pään poikki elävältä lepakolta ja myrkyttänyt ruumistaan päihteillä 40 vuotta?

Tuhannet ihmiset luottavat. "Tohtori" Ozzy Osbournen terveyspalstalle The Sunday Timesiin tulvii hädän- tai huumorinalaisten kysymyksiä ja Ozzy vastaa niihin kieli milloin poskessa, milloin keskellä suuta.

Tämä teos on kooste tohtori Ozzyn palstan annista. Kysymykset kattavat kaikki mahdolliset terveys-, seksi- ja ihmissuhdeongelmat. Vastaukset ovat outo sekoitus tervettä järkeä, epätervettä esimerkkiä ja surrealistisia assosiaatioita. Kokonaisuutta täydentävät hilpeät tietoiskut muun muassa huumeiden lääkintäkäytöstä historiassa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ozzy Osbourne, Chris Ayres

Julkaistu

2011-12-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

177 sivua

Tietoa kirjasta Tohtori Ozzyn omituiset ohjeet

Tohtori Ozzyn omituiset ohjeet on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Ozzy Osbourne, Chris Ayres. Kyseinen teos on sivumäärältään 177 sivua, siis iloa riittää moneksi lukuhetkeksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka mukana saat peräti 0:00:00 h. Äänikirja voi olla rentouttava keino kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet autossa ja saa lisäksi kävelystä ainutlaatuisemman. Kirjan lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2011-12-15 julkaisijan Otava toimesta. Ääni – sekä e-kirja on miellyttävä konstilukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä missään tapauksessa oletkaan. Tarviit vain älypuhelimen ja messissä on lukemattomia kirjoja. Tämä kaikki tapahtuu tilittämäll 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä kuunaan kuljet. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän kaltainen sovellus sopiva sinulle, niin kykenet yrittää tahtomaasi ohjelmaa rajattomasti 2 viikon ajan.