Ilmaiset äänikirjat puhelimeen

Seuraavat palvelut tarjoavat sinulle tuhansia äänikirjoja ilmaiseksi ilman sitovaa määräaikaa

Meiltä löydät muunmuassa seuraavanlaisia äänikirjoja

Kuuntele tai lue veloituksetta muunmuassa nämä kirjat:

Mistä saa ilmaisia äänikirjoja?

Äänikirjat ilmaiseksi

Löydät netistä laajan valikoiman erilaisia äänikirjoja. Valitse oma suosikkisi ja pääset nauttimaan kirjojen lumoavasta maailmasta missä ja milloin tahansa. Äänikirjojen avulla pääset nauttimaan niin tietokirjoista, kaunokirjallisuudesta kuin kiehtovasta dekkarista, tai sykettä kohottavasta jännäristä- vaikka kesken kävelylenkin!

Nyt jos ajattelet, että wau- todellakin haluan uppoutua kirjojen mielenkiintoiseen maailmaan- missä ja milloin tahansa. On sinun hyvä tutustua netistä löytyvää monipuoliseen äänikirjavalikoimaan. Voit vaivattomasti vertailla oman suosikkisi, sillä olemme koonneet tälle sivulle tiiviin tietopaketin, josta löydät varmasti oman suosikkisi. Ja mikä parasta, useimmat palveluntarjoajat tarjoavat noin kahden viikon ilmaisen tutustumisjakson. Tänä aikana pääset kokemaan ja kokeilemaan miltä tuntuu uppoutua tarinan mielenkiintoiseen maailmaan!

Tarinat ovat kiehtoneet ja liikuttaneet ihmisiä jo savannin leiritulelta lähtien. Anna tarinan viedä mukanaan, ja anna kirjan mielenkiintoisen maailman liikuttaa sinua sekä viedä sinut mielenkiintoiselle matkalla- vaikka silmät kiinni sohvalla maaten.

Esittelemme sinulle palvelut, joissa voit lähteä kirjan mielenkiintoiselle matkalle, vaikka koko päiväksi romaanin matkassa! Vai kaipaatko ajatuksille uusia virikkeitä? Silloin voit valita lyhyemmän äänikirjan, joka sopii vaikka lenkkikaveriksi- silloin kun ulkona tuulee ja tuiskuaa. Usko pois, lenkki hyvässä äänikirja seurassa saa säänkin tuntumaan aurinkoisemmalta- ilman ensimmäistä auringonsädettä! Voit kuunnella näitä kirjoja niin älypuhelimella kuin tabletilla. Kätevän päiväkirjan ansiosta näet suoraan missä kohden olet lukukokemustasi- unohda siis kadonneet kirjanmerkit, sillä äänikirja jatkuu siitä mihin viimeksi jäit!

Oletko siis valmis? Esitellemme sinulle seuraavaksi viisi eri palveluntarjoajaan, jotka tarjoavat asiakkailleen ilmaisia kokeilujaksoja.

Ilmaiset kokeilujaksot Storytel Elisa Kirja Book Beat Audible ja Nextory

Storytel

Storytel

Ensimmäiseksi esittelyvuoroon pääsee Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu-Storytel. Voit valita oman suosikkisi yli 150 000 äänikirjan sekä e- kirjan joukosta. Luomalla oman Storytel- tilin, pääset kokeilemaan 14 päivää ilmaiseksi tätä äänikirjapalvelua. Kokeilujaksolla ei ole määräaikaa, joten voit irtisanoa sopimuksen, milloin haluat.

Storytel tarjoilee laajan kattauksen mielenkiintoisia dekkareita sekä ajankohtaista kirjallisuutta. Milloin viimeksi olet uppoutunut kuuntelemaan suosikkihenkilösi elämänkertaa? Nyt se on mahdollista niin suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, espanjaksi, venäjäksi kuin vaikka italiaksi. Voit lukea siten kuin haluat, ja siellä missä haluat. Jos edessäsi on pitkä lentomatka, lataa kirjoja offline- tilaan, ja näin lentomatka kuluu kuin siivillä. Löydät Storytellistä tarinoita jokaiseen makuun ja ikään katsomatta. Sillä tämä äänikirjapalvelu tarjoilee tarinoita niin lapsille kuin aikuisillekin. Voit myös tallentaa useamman kirjan, ja näin sinulla on luotuna jo oma äänikirjasto! Äänikirjat tarjoilevat sinulle ikimuistoisia hetkiä, mielenkiintoista faktaa tai vain ihanaa romantiikkaa keskelle työmatkan kiireiden.

Elisa kirja

Elisakirja

Elisa Kirjan äänikirjapalvelu on kotimainen, Elisa Oyj:n tuottama äänikirjapalvelu. Suosittujen äänikirjojen lisäksi Elisa Kirjasta löytyy myös monipuolinen valikoima suosittuja e-kirjoja. Elisa Kirjasta löytyy yli 10 000 mielenkiintoista kirjaa, joten voitolla varma, että lukeminen ei heti lopu kesken. Rekisteröitymällä Elisa Kirja äänikirjapalveluun, voit kokeilla äänikirjapalvelua maksuttomasti kahden viikon ajan. Näin pääset valitsemaan omat suosikkisi äänikirjojen joukosta, ja uppoutumaan sen mielenkiintoiseen maailmaan. Valintasi mukaan, voit ostaa omat suosikkikirjasi, tai kokeilla Elisa Kirjan kätevää kuukausitilausta. Lataamalla Elisa Kirjan ilmaisen sovelluksen, siirtyvät verkkokaupasta ostamasi kirjat automaattisesti tähän sovellukseen. Nopeaa ja vaivatonta, eikö totta? Sinun ja mielenkiintoisten tarinoiden välillä ei ole enää kuin muutama klikkaus! Elisa Kirja on turvallinen ja kotimainen, lisäksi sinua tarvittaessa auttaa suomenkielinen asiakaspalvelu niin puhelimitse kuin sähköpostilla.

BookBeat

Bookbeat

BookBeat tarjoilee lukuisia mukaansatempaavia ääni- ja e- kirjoja. Voit valita oman suosikkisi BookBeatin monipuolisesta valikoimasta. Ja jotta sinun ei tarvitsisi ostaa sikaa säkissä, voit kokeilla BookBeat äänikirjapalvelua maksutta kahden viikon aikana. Luomalla BookBeatin verkkosivuilla oman käyttäjätilin, sekä lataamalla maksuttoman sovelluksen. Avautuu silmiesi eteen monipuolinen valikoima suosittuja dekkareita, elämänkertoja tai tietokirjoja. Voit valita oman suosikkisi, ja jos niitä löytyy useampia- ei hätää, sillä voit tallentaa ja lukea offline- tilassa useampia kirjoja kerrallaan. BookBeatin kokeilujakson aikana pääset hyvin tutustumaan sen monipuoliseen ääni ja e- kirjavalikoimaan, ja lukemaan tai kuuntelemaan niin monta kirjaa kuin haluat, lenkillä, työmatkalla tai vaikka illalla sängyssä maaten. Ja ei hätää, tällä kokeilujaksolla et sitoudu mihinkään, sillä voit lopettaa tilauksesi, milloin haluat! BookBeat tarjoilee parhaat tarinat suoraan sinun korvaasi kuiskutellen!

Audible

Audible tarjoaa yhdessä Amazonin kanssa sinulle laajan englanninkielisen ääni- ja e- kirjavalikoiman! Voit tutustua tähän monipuoliseen äänikirjapalveluun maksutta jopa 30 päivän ajan. Lataamalla Audiblen ilmaisen sovelluksen, voit nauttia äänikirjoista sekä alkuperäisistä sarjoista siellä missä haluat, silloin kun haluat! Voit heittäytyä kirjojen mielenkiintoiseen sekä mukaansatempaavaan maailmaan silloin kun kätesi ovat varatut, mutta mielesi on vapaa! Romaanit, dekkarit, elämänkerrat tai vaikkapa mielenkiintoiset podcastit, saavat automatkan, kuntoilun kuin kävelylenkitkin tuntumaan mielenkiintoisemmilta. Valitse oma suosikkisi eri kirjakategorioista, niin historiasta, bisneksestä, komediasta kuin hyvinvoinnista. Voit siis valita ja vaihtaa oman suosikkisi silloin kun haluat!

Nextory

Nextory

Nextory ääni ja e- kirjapalvelu tarjoilee sinulle niin paljon kirjaelämyksiä, kuin vain jaksat ja pystyt kuuntelemaan. Ennen lopullista ostopäätöstä, voit kokeilla Nextory ääni- ja e- kirjapalvelua maksuttomasti 14 päivän ajan. Tällöin voit kuunnella kirjoja, vaikka useampaa kerralla- niin monta kuin haluat! Ilmaisen kokeilujakson aikana sinulta ei veloiteta mitään, eikä sopimuksella ole sitoutumisaikaa. Voit irtisanoa sopimuksen silloin kun haluat. Löydät kirjoja niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Nextory Top- lista houkuttelee ja esittelee sinulle suosikkisi sen tuhansien kirjojen valikoimasta. Voit myös valita seuraavan kirjan Nextoryn kirjavinkkien perusteella. Unohda siis saman kirjan lukeminen, yhä uudelleen ja uudelleen ja valitse oma suosikkisi Nextoryn monipuolisesta kirjavalikoimasta. Tarinoiden mielenkiintoinen maailma odottaa sinua vain muutaman klikkauksen päässä!

Äänikirjoja kirjastosta

Äänikirjat kirjastosta

Olet ehkä tottunut, että kirjastosta voit lainata ainoastaan ihka aitoja kirjoja, ja hypistellä niiden kahisevia ja rapisevia sivuja. Nyt voit kuitenkin lainata kirjastokortilla myös kätevääkin kätevämpiä äänikirjoja. Löydät yhtä monipuolisen äänikirjavalikoiman kuin perinteisestä kirjastosta. Mutta tämä kirjasto on auki mihin vuorokauden aikaan tahansa! Älä anna kiireen sekä kiireisten käsien olla esteenä mielenkiintoisille kirjaelämyksille. Jos mielesi kaipaa uusia tarinoita, löydät laajan kattauksen erilaisia äänikirjoja. Nämä äänikirjat toimivat niin kävelylenkillä, työmatkalla kuin vaikka kuntosalilla. Silloin kun silmäsi ovat väsyneet, mutta mielesi kaipaa uusia tarinoita, voit valita kirjastosta löytyvistä äänikirjoista oma suosikkisi niin huumorista, fantasiasta, novelleista, runoista, jännityksestä kuin vaikka esimerkiksi kertomakirjallisuudesta. Kirjastosta lainattavaan maksuttomaan äänikirjavalikoimaan tarvitset vain kirjastokortin, sekä siihen liittyvän PIN- koodin. Valitse kirjasto tai katso koko maan näkymää, etsi haluamasi aineisto sekä anna tarinan viedä niin kuunnellen tai lukien.

Äänikirjoja Yle Areenassa

Äänikirjat yle areenasta

Yle Areenan Äänikirjavalikoima tarjoilee sinulle maksuttomia kuunteluelämyksiä. Voit kuunnella ja ladata klassikot ja antaa tarinan viedä sinut keskelle mielenkiintoisia novelleja, Väiskärin kertomuksia tai vaikkapa lasten saduissa keskelle ihmeellistä taikatalvea. Voit kuunnella äänikirjoja silloin kun haluat, siellä missä haluat! Äänikirjat toimivat niin älypuhelimilla, tableteilla kuin tietokoneella. Yle Areenan äänikirjat ovat jaoteltu kätevästi pieniin pätkiin, jolloin voit uppoutua näihin klassikoihin silloin kun haluat. Voit myös tarvittaessa tallentaa kirjan tai lisätä sen suosikkeihin. Näin sinun on helpompi seuraavalla kerralla muistaa mistä kohdin tarinan kertominen oikein jatkuukaan!

Tutustu myös näihin