E-kirja

Lue tai kuuntele

Mikko Toiviainen, Ronja Salmi - 12 tarinaa kirjoittamisesta maksuttomasti

Jokaisen kirjoittajan tarina on erilainen.

Ronja Salmen ja Mikko Toiviaisen kaksitoista briljanttia keskustelua kirjoittamisen ammattilaisten kanssa.

Mitä yhteistä on YouTube-ilmiö Justimusfilmsillä, runoilija-räppäri Paperi-T:llä ja kansanedustaja Ozan Yanarilla? Heitetään joukkoon vielä toimittaja Reetta Räty, blogisti Eeva Kolu ja huumorin ammattilainen Jukka Lindström? He kaikki esiintyvät, puhuvat ja vaikuttavat - ja jokainen heistä kirjoittaa. Heillä on sanottavaa ja he osaavat kertoa asiansa niin, että heitä katsellaan ja kuunnellaan. Miten he sen tekevät? Ronja Salmi ja Mikko Toiviainen ovat haastatelleet omien alojensa huippuja ja kirjoittaneet kirjan innostuksesta, työstä ja unelmista, jotka vievät eteenpäin näitä ihmisiä. Kirja inspiroi lukijaansa tarttumaan omaan työvälineeseensä, onhan kaikkein tärkeintä aloittaminen. Kirja tarjoaa myös lukuisia käytännön vinkkejä ja harjoituksia omaan kirjoittamiseen.

Ronja Salmi on Kirjan ja ruusun kirjailija 2016, toimittaja, yrittäjä ja kiitetty kolumnisti. Mikko Toiviainen on somevaikuttaja ja #pojatkinlukee-kampanjan luoja, joka on työskennellyt tiedottajana levy-yhtiössä ja kirjakustantamossa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mikko Toiviainen, Ronja Salmi

Julkaistu

2017-08-14

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

143 sivua

Tietoa kirjasta 12 tarinaa kirjoittamisesta

12 tarinaa kirjoittamisesta on jännä ja kiintoisa itsensakehittaminen, joka ei jätä yhtäkään tylsistyneeksi. Mikko Toiviainen, Ronja Salmi on teoksen kirjoittajana. Tämä Style on pituudeltaan 143 sivua, näin ollen iloa riittää runsaasti myöhäisillaksi. Älä kuitenkaan tyydy ainoastaan e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on upea tyyli kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, lentokoneessa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Tässä lukijana toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2017-08-14 julkaisijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat tyystin uudenlaisen konstin nautiskella kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon asennat tahtomasi sovelluksen. Suorittamalla sovitun kk-maksun vapautat oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei lopu kirjat omana elämässäsi. Parasta asiakkaalle on että, lähes kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat maksutonta ilmaisjaksoa joten kykenet rajoituksetta testata kahden viikon ajan äänikirjoja sekä miettiä onko sovellus justiinsa sinulle otollinen.