E-kirja

Lue tai kuuntele

Kari Enqvist, Janne Saarikivi - Ainoa mikä jää : keskusteluja siitä, mikä on tärkeää maksuttomasti

Voivatko Pokémonit kertoa meille jotain todellisuudesta tai Jumalasta?

Kun uskonnoton kosmologi ja uskonnollinen kielitieteilijä alkavat keskustella elämän tärkeistä asioista, totutut käsitykset keikahtavat päälaelleen.

Muodostuuko todellisuus hiukkasista vai sanoista? Ovatko gravitaatioaallot tärkeämpiä kuin värit? Oliko elämä keskiajalla parempaa? Enqvistiä ja Saarikiveä yhdistää usko tieteellisen tutkimuksen merkitykseen, mutta heitä erottaa käsitys tiedon luonteesta, uskonnosta ja edistyksestä. He pyrkivät olemaan avoimia kaikelle inhimilliselle - sille mikä on järkevää ja liikuttavaa. Enqvist ja Saarikivi kirjoittavat henkilökohtaisesti ja räväkästi - toisiaan haastaen ja ymmärtämään pyrkien. Tuloksena on nautinnollinen lukukokemus elämän suurien kysymyksien äärellä. (Vastaus: Kyllä. Pokémonit voivat kertoa meille paljonkin.)

Professori Kari Enqvist on palkittu kosmologian popularisoija ja tieteen lähettiläs, jonka kirjoja lukevat myös he, joille kaunokirjallisuus on sanomalehtien tiedesivuja tutumpaa luettavaa. Enqvist on häikäisevä kirjoittaja ja itsensä likoon paneva ajattelija. Hän havainnollistaa vaikeatkin asiat sekä hilpein että osuvin sanankääntein.

Janne Saarikivi on kielitieteilijänä, joka toimii tutkijana Helsingin yliopiston tutkijakollegiumissa. Saarikivi on yhteiskunnallinen keskustelija, joka on tullut tunnetuksi yliopiston puolestapuhujana ja on yksi Yle Aamu-TV:n Jälkiviisaiden keskustelijoista. Hän on toiminut myös Ultra Bra -yhtyeen sanoittajana, ja esimerkiksi klassikkokappale Hauki on lähtöisin hänen kynästään.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kari Enqvist, Janne Saarikivi

Julkaistu

2017-10-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

167 sivua

Tietoa kirjasta Ainoa mikä jää : keskusteluja siitä, mikä on tärkeää

Ainoa mikä jää : keskusteluja siitä, mikä on tärkeää on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan loi Kari Enqvist, Janne Saarikivi. Kyseinen itsensakehittaminen pitää sisällään 167 sivua, minkä kanssa iloita jopa useampi ilta. Tässä tapauksessa ei ole silti vaadittua taipua yksin luettavaan versioon, sen sijaan saatavissa on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa voit kuunnella aivan siellä missä kuljetkaan eli se luo matkastasi kiehtovamman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Werner Söderström Osakeyhtiö 2017-10-12. Pane alulle oitis äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin tutustuminen ja pääset iloitsemaan kirjoista kokonaan uudenaikaisella keinolla. Tämä onnistuu luonnikkaasti, mikäli vain omistat älypuhelimen. Suorittamalla noin 15€ kk-maksun avaat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei lopu kirjat sinun elinaikanasi. Kirjojen yrittäminen on samoin vilpittömän helppoa, koska voit rajattomasti yrittää ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.