E-kirja

Lue tai kuuntele

Kaja Nordengen - Ainutlaatuiset aivot maksuttomasti

Lääkäri ja aivotutkija Kaja Nordengen summaa yhteen tässä havainnollisesti kuvitetussa kirjassa kaiken, mitä nykyään tiedämme aivoista. Hän on erityisesti kiinnittänyt huomiota siihen, että kirjan termistö on ymmärrettävää. Nordengen kirjoittaa kiinnostavasti ja valaisevasti lukuisten tutkimuksista saatujen esimerkkien avulla.

Miten aivomme ovat muovautuneet evoluution aikana? Miten ihmisaivot päättelevät, muistavat ja suunnistavat? Mikä tekee meistä persoonia? Mitä huumori, musiikki ja seksi saavat aikaan aivoissamme? Tai kahvi ja kokaiini? Ainutlaatuiset aivot vastaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin.

Aivot tekevät meistä sen, mitä olemme. Aivot oppivat, ohjaavat liikkeitämme, ratkovat ongelmia ja muistavat vuosikymmenten takaisia asioita. Mutta aivot tekevät myös huonoja valintoja, ajavat meitä riippuvuuksiin ja huijaavat meitä. Miksi aivot ovat niin kuin ovat?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kaja Nordengen

Julkaistu

2017-09-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

124 sivua

Tietoa kirjasta Ainutlaatuiset aivot

Ainutlaatuiset aivot on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän uskomattoman kirjan on tehnyt Kaja Nordengen. Tämä teos on pituudeltaan 124 sivua, joten kirjaa riittää usemmaksi lukuhetkeksi. Lisänä e-kirjasta onnistuu lisäksi äänikirja versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on hyvä keino nauttia kirjaa ollessasi sitten junassa, lentokoneessa tai esimerkiksi lenkillä. Äänikirjan lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2017-09-19 ja kirjan julkaisijana on Bazar. E- sekä äänikirjat antavat mahtavan tilaisuuden iloita kiinnostusta herättävistä kirjoista matkustaessa tai kotona. Tarviit vaan älypuhelimen ja kyydissäsi on satoja kirjoja. Tämä kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 15e kk-maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä ikänään menetkään. Kirjojen testaaminen on lisäksi äärimmäisen mutkatonta, koska pystyt vapaasti yrittää palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.