Äänikirja

Lue tai kuuntele

David Eagleman - Aivot - Ihmisen tarina maksuttomasti

”Aivotutkimuksen rocktähti venyttää mielesi äärimmilleen.” The Observer

Kuka minä olen? Kuka olen huomenna? Mihin tarvitsen muita ihmisiä? Entä mitä on todellisuus?

Aivot - ihmisen tarina vie huippukiinnostavalle matkalle pimeään ja hiljaiseen universumiin, joka on suljettu pieneen koteloon - jokaisen ihmisen pään sisälle. Siellä, hämmästyttävän tiiviissä paketissa sadat miljardit aivosolut ja niiden biljoonat yhteydet luovat juuri sinut.

Eagleman johdattaa aivojen salaisuuksiin kertomalla niin huippu-urheilijoiden kuin rikollisten aivoista. Kirjassa uppoudutaan myös aivokirugiaan, robotiikkaan ja kuolemattomuuteen. Mukaansatempaava Aivot on kertomus sinusta: siitä miten elämäsi koko ajan muokkaa aivojasi ja miten aivot muokkaavat sitä, miten elämääsi elät.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

David Eagleman

Julkaistu

2020-04-30

Lukija

Juhani Rajalin

Äänikirjan pituus

373 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Aivot - Ihmisen tarina

Jännittävä Aivot - Ihmisen tarina on jännä itsensakehittaminen, jota luettaessa vuorokaudenaika haihtuu kerrassaan. Teoksen on kirjoittanut David Eagleman. Teoksesta löytää 0 sivua, minkä mukana voit viettää upeita elämyksiä. Tietenkin ei ole pakollista taipua yksistään luettavaan versioon, lisänä tarjolla on myös 6:13:11 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa onnistuu kuunnella juuri siellä missä kuljet ja se tekee matkastasi mukaansatempaavamman. Äänikirjan on lukenut Juhani Rajalin. Kyseisen teoksen julkaisi Atena 2020-04-30. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät kokonaan modernin tavan nautiskella kirjoista. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon hankit mielimäsi kirjasovelluksen. Maksamalla kiinteän kk-maksun vapautat oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat omana elämässäsi. Parasta asiakkaalle on että, miltei kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat vapaata kokeilua milloin saat vapaasti kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja sekä selvittää onko palvelu justiinsa sinulle kelpo.