E-kirja

Lue tai kuuntele

Hanna Olvenmark - Annos eurolla maksuttomasti

Syö terveellisesti, säästä rahaa, huolehdi maapallosta

Terveellisen ruoan ei tarvitse olla kallista tai monimutkaista. Tähän keittokirjaan on koottu yli 50 täysipainoista kasvisruokaohjetta, joiden tekeminen maksaa noin euron annokselta.

Kirja on jaoteltu pääruokiin, evääksi sopiviin aterioihin sekä niitä täydentäviin lisukkeisiin, sämpylöihin, levitteisiin, välipaloihin ja aamiaisiin. Se vinkkaa myös mitä kannattaa aina pitää ruokakomerossa sekä miten suunnitella viikon ateriat, laatia toimiva ostoslista ja vähentää ruokahävikki minimiin. Lisäksi kirjassa on ruokalistat 30 euron viikkoihin eri vuodenaikoina ja ostoslistat niiden varalle. Suurin osa ohjeista on vegaanisia ja siten erittäin edullisia ja ilmastoystävällisiä.

Hanna Olvenmark on ruotsalainen ravitsemusterapeutti ja intohimoinen saituri. Hän sai mahdollisuuden matkustaa Mount Everestille, mutta joutui sitä varten säästämään paljon rahaa lyhyessä ajassa. Suunnitelmallisempi ote ruoanlaittoon ja ruokaostosten tekoon auttoi saamaan matkarahat kasaan. Hanna on pitänyt blogiaan Portionen under tian vuodesta 2015.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Hanna Olvenmark

Julkaistu

2020-01-09

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

159 sivua

Tietoa kirjasta Annos eurolla

Lue tapahtumarikas itsensakehittaminen Annos eurolla, minkä mukana koet uniikkeja tuntemuksia. Hanna Olvenmark on teoksen kirjoittajana. Kyseinen itsensakehittaminen pitää sisällään 159 sivua, joiden parissa nautiskella moni hetki. Kyseisestä kirjasta löytyy myös äänikirja versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla hyödyllinen keino kuunnella kirjaa hetkinä kun olet autossa ja se tekee myös kävelystä jännittävämmän. Tässä lukijana toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2020-01-09 julkaisijan WSOY toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat kokonaan innovatiivisen konstin nautiskella kirjoista. Se koko homma sujuu sulavasti, mikäli vain omistat älypuhelimen. Äänikirjasovellukset pyörivät perinteisesti tietyllä kuukausimaksulla, jolla saattaa kuuntelemaan rajatomasti lukuisia äänikirjoja ja lukemaan kiinnostavia elektronisia kirjoja. Paras käyttäjälle on että, melkein kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat maksutonta kokeilua ja tällä tavalla saatat sitoutumatta kuunnella parin viikon ajan kirjoja ja valita onko sovellus justiinsa sinulle sovelias.