Äänikirja

Lue tai kuuntele

Jaakko Heinimäki - Arvon porukka - etiikka ja työyhteisö maksuttomasti

Jaakko Heinimäen kirjanen avaa keskustelua suomalaisesta työkulttuurista yhteisten arvojen ja näiden taustalla vaikuttavien hyveiden kautta. Jokaisen työyhteisön hyveet pitäisi määritellä porukalla yhdessä, koska ne vaikuttavat siihen, millaiseksi työyhteisö arvoiltaan ja tavoiltaan muodostuu.

Harvasta asiasta liikkuu niin paljon vääriä käsityksiä kuin luterilaisesta työetiikasta. Onko luterilainen työmoraali niin tiukka kuin kuvittelemme? Paisuttelemmeko liikaa työmääräämme, vai mistä puheet suomalaisen työelämän ankeudesta johtuvat?

Hauskalla ja omintakeisella tavalla kirjoitettu kirjanen muistuttaa, onko kasvu tärkeää vain itsensä vuoksi ja onko huono omatunto itse asiassa hyvä omatunto, kun asiaa tarkemmin pohtii.

Heinimäki muistuttaa oivaltavilla esimerkeillään, että moraalin maailmassa huumorintaju ja viisaus kulkevat rinta rinnan: huumori paljastaa sokean moraalin naurettavuuden, viisaus taas avaa sokean silmät näkemään.

Ja omasta työstään saa ja pitää olla ylpeä, koska porukka, joka tuntee oman arvonsa, on ylpeä muttei koskaan ylimielinen, vaan antaa tilaa muille omalla esimerkillään.

Kirjanen sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työelämän kehittämisestä, kuten johtajien ja esimiesten yöpöydälle muistuttamaan yhteisten arvojen tärkeydestä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jaakko Heinimäki

Julkaistu

2019-11-27

Lukija

Juhani Rajalin

Äänikirjan pituus

133 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Arvon porukka - etiikka ja työyhteisö

Arvon porukka - etiikka ja työyhteisö on kiehtova ja viihdyttävä itsensakehittaminen, joka ei ehdottomasti jätä kuuntelijaansa vaisuksi. Kirjan on kirjoittanut Jaakko Heinimäki. Tämä teos on pituudeltaan 0 sivua, toisin sanoen iloa piisaa muutamaksi ajanjaksoksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka keskuudessa koet peräti 2:13:40 h. Äänikirjaa onnistuu kuunnella siellä missä ikinä menet ja se luo matkastasi kiinnostusta herättävän. Tässä lukijana toimii Juhani Rajalin. Kyseisen teoksen julkaisi Kauppakamari 2019-11-27. Ääni – sekä myös e-kirja onkin kätevä tapa lueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa missään tapauksessa olet. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat reissaavat sopivasti mukana omassa älypuhelimessasi. Kirjojen kuunteleminen on ongelmatonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Monet palveluista tarjoaa kanssa ilmaisen kokeilujakson, milloin pystyt ilmaiseksi testata sovellusta ilman maksuja*.